Hoewel André Hazes (26) eerst nog alle aandacht voor het coronavirus 'onzin' noemde, lijkt de zanger nu toch wel omgeslagen in deze mening. Sterker nog, hij denkt dat zowel hij als Monique (43) het al hebben gehad.

Dat laat hij weten aan Shownieuws. André verklaart in de video: 'Ergens iets in mij zegt dat ik het al heb gehad.' Hazes is een tijd ziek geweest en was daarbij ook verkouden en had hoofdpijn. 'Eigenlijk alle symptomen die er waren, dus ik denk dat ik het heb gehad. Moon (Monique, red.) en ik, allebei hadden we symptomen. En Moon had een beetje vocht achter de longen.'

Article continues after the ad

Getest

Zijn vermoedens zijn extra sterk omdat mensen om hem heen die wél getest zijn, het ook hebben gehad. 'Dus eigenlijk ben er ik ergens gewoon wel zeker van', sluit de Hazes-telg af. Echt zeker weten doet de zanger het natuurlijk niet, omdat het nooit officieel geconstateerd is.

Serieus

Serieus neemt André het virus inmiddels dus wel. Eerder verklaarde hij nog dat we allemaal zo bang gemaakt worden voor iets wat eigenlijk gewoon een soort van griepje is. 'We moeten gewoon lekker blijven feesten met elkaar en elkaar vooral gewoon een hand blijven geven.' Daar is hij dus nu wel op teruggekomen.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.