André en Rachel Hazes hebben een zeer lange tijd geen contact gehad. Het was zijn vriendin Monique die moeder en zoon weer dichter tot elkaar wist te brengen. Maar het had niet veel gescheeld of de Hazesjes hadden meegedaan aan 'Het Familiediner'.

Het programma had zowel André als Rachel zelfs al benaderd. Gelukkig heeft het niet zo ver hoeven komen en kunnen de twee nu gewoon weer door een deur. Zijn band met zijn zusje Roxeanne is een ander verhaal. Hoewel Roxeanne wel openstaat voor toenadering, lijkt deze deur voor André voorlopig gesloten.

Article continues after the ad

Verzoening

André doet in de nieuwste Wendy een boekje open over dit moment en vertelt: 'Het is echt doordat mijn vrouw mijn moeder heeft gebeld dat het weer goed is gekomen.' Ook doet de zanger uit de doeken hoe deze eerste ontmoeting precies in zijn werk ging. André ging op bezoek bij zijn neefje en zijn moeder lag daar op de bank nietsvermoedend te slapen. 'Zij werd wakker en schrok zich natuurlijk kapot. Allebei huilen. Hebben we urenlang gepraat. Maar daarna moest ik het verwerken. Ik kon het niet ineens weer goedmaken.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP