Een maand geleden sprong de vonk écht over tussen André Hazes en Bridget Maasland. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. De tortelduifjes zouden zelfs al samenwonen...

In een maand tijd ziet het leven van de zanger er totaal anders uit. Hij verbrak zijn relatie met de moeder van zijn kind, Monique Westenberg, en verloor vrijwel direct zijn hart aan Bridget. Hoewel het verliefde koppel in het begin aangaf het rustig aan te doen, lijkt daar niet veel van te komen. André suggereert dat hij al is ingetrokken bij zijn kersverse geliefde!

Nieuwe kerstboom

De zanger vertelt in de kerstspecial van Shownieuws alles over zijn liefde voor kerst. Hij tuigt altijd de kerstboom op en daar mag niemand zich mee bemoeien. Toch gaat het dit jaar iets anders dan voorheen. 'Ik heb nu m’n boom bij iemand anders versierd,' vertelt hij tegen Leonie ter Braak. 'Dus ik durfde niet echt tegen haar te zeggen van: 'Dit ga ik doen!'. Dat doe ik volgend jaar wel.' Hiermee lijkt hij te zeggen dat het optrekje van Bridget nu zijn thuisbasis is.

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.