Vanaf de dag dat André en Bridget hun verliefdheid van de daken schreeuwden, zijn ze onafscheidelijk. Dit weekend trad de zanger op bij Vrienden van Amstel Live. Daar kreeg hij een grote verrassing: zijn vriendin verscheen ineens op het podium!

André staat nietsvermoedend op het podium als Bridget tijdens het proostmoment ineens aankomt met een dienblad vol bierglazen. Dat had de zanger niet verwacht! De presentatrice voorziet iedereen van een pilsje. Als André ziet dat zijn kersverse vriendin de biertjes uitdeelt, verschijnt er een grote lach op zijn gezicht en geeft hij haar een dikke zoen. Het romantische moment is vastgelegd door een fotograaf. André en Bridget delen de foto allebei op hun Instagram. 'Proost schatje,' schrijft Bridget. 'Love you baby,' aldus de zanger.

Article continues after the ad

Hazes-huwelijk?

André en Bridget hintten onlangs op een bruiloft. ‘Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen,’ hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. ‘Nou, ik ben voorbereid,’ antwoordde Bridget vervolgens. ‘Dat is fijn.’ Tijdens hun liefdesvakantie in Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt. Het zou zomaar kunnen dat er in het jaar 2020 een dubbel Hazes-huwelijk te wachten staat! 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.