André Dongelmans ontmoet vader

Het was een bijzonder weekend voor de 31-jarige André Dongelmans, want hij kwam dit weekend oog in oog met zijn biologische vader. 

Op Instagram plaatst de acteur, die de rol van de homoseksuele vader Kenneth speelt in de Luizenmoeder, een foto van zichzelf en zijn biologische vader. "Na 31 jaar heb ik mijn echte vader gevonden. Lijk ik op hem?", vraagt hij zich af onder de foto. "Anderen zien dat altijd beter."

Article continues after the ad

Toeval

De acteur vroeg zich zijn hele leven af wie zijn biologische vader was. Per toeval kwam hij op het spoor van zijn vader, vertelt hij aan RTL Boulevard.

Hij ontmoette een fotograaf die hem op iemand vond lijken en André wilde er meer over weten. "Zij had een vader en die man had meerdere kinderen. Toen dacht ik: nou, misschien is dat ook wel mijn vader, zei ik gescherend. En toen zei ze zijn achternaam en dat was dezelfde naam als mijn vaders achternaam", aldus de acteur.

"Mijn moeder heeft ooit een man ontmoet en daar raakte ze zwanger van. Dat ging toen uit en het contact is verwaterd", zegt André over zijn biologische vader. Hij is dan ook liefdevol opgevoed door zijn moeder en stiefvader, die hij erg dankbaar is hiervoor.

Eerste ontmoeting

De eerste ontmoeting vond afgelopen zaterdag plaats en deze vond André 'heel raar'. "Ik kwam de hoek om en hij had zijn broer meegenomen. Ik zag eerst alleen zijn broer en dacht: huh, dat kan niet mijn vader zijn. Toen liep ik ietsje verder en zag ik hem staan en dacht ik: ja, dat is hem. Dat is mijn vader. We hebben elkaar een knuffel gegeven en naar elkaar gekeken."

Contact

De twee blijven contact houden. "Nu gaan we nog een keer afspreken met elkaar en gewoon eens rustig praten met z'n tweetjes. Ik hoop eens wat neefjes en nichtjes te zien en wat foto's van broers en zussen."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram