Invisible Management, het voormalig Amerikaans management van Glennis Grace, heeft de zangeres gesommeerd om eerdere uitspraken terug te nemen die zij heeft gedaan in Het Parool. In dit interview liet Grace zich negatief uit over het management, dat eerder met haar brak.

Ook eist het managementbureau dat de zangeres zich ook in de toekomst onthoudt van negatief geladen uitspraken over haar voormalig management, blijkt uit een verklaring die hun advocaat vrijdag heeft vrijgegeven. 

Article continues after the ad

Eigen advocaten

In het betreffende interview, gepubliceerd op 14 december, zou de zangeres volgens de managers hebben doen voorkomen dat hun samenwerking stopte 'omdat het management niet toe zou staan dat Grace haar eigen advocaten naar de contracten liet kijken'. We zijn in afwachting van een reactie van het Nederlandse management van de artiest.

Managementbreuk

'Ik kan en wil er niet te veel over zeggen', zei Grace over de managementbreuk in het betreffende interview. 'Het is voorbij. Maar een voorbeeld dat veel zegt, is het feit dat zij niet toestonden dat mijn eigen advocaten naar de contracten keken. Dan weet ik genoeg. In die wereld is een vrouw met een eigen mening sowieso niet snel populair. Ik ben nou eenmaal geen jaknikker.'

Lees het hele stuk op NU.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: NU.nl | Beeld: Peter Smulders