John F. Kennedy bedroog de beeldschone Jackie én Bill Clinton vernederde zijn Hillary toen hij overspel pleegde met stagiaire Monica Lewinsky. Maar beide (voormalige) presidentsvrouwen durfden geen scheiding aan te vragen – hoe doodongelukkig ze ook waren. Het Amerikaanse volk vreest echter dat de huidige First Lady Melania, die de ontrouw van haar Donald spuugzat is, de eerste breuk in het Witte Huis zal doorzetten...

Daar waar de liefde er bij het vorige Amerikaanse presidentspaar Barack en Michelle Obama altijd vanaf spatte tijdens openbare optredens, komen Donald en Melania Trump uiterst kil en liefdeloos over. Dat was al het geval tijdens de inauguratie van Donald. Met moeite lukte het Melania om flauwtjes te glimlachen toen hij iets tegen haar zei. Maar daarna stond haar gezicht meteen weer op onweer. En tijdens een bezoek aan Israël enkele maanden later sloeg Melania geïrriteerd de hand van haar man weg toen hij met haar over de rode loper liep. ‘Iedereen kan zien dat Melania zich uiterst miserabel voelt,’ aldus insiders. ‘Ze leiden een bizar huwelijksleven, waarin maar bar weinig met elkaar wordt gedeeld.’ Zo slapen ze apart, eten niet samen en ondernemen ze weinig tot niets met elkaar. ‘Melania is diep- en diepongelukkig,’ bevestigde een insider recentelijk aan Vanity Fair. ‘Ze zou het liefst zo snel mogelijk scheiden van Donald. Maar ja, hij is de president van Amerika...’ Het is de vraag hoe lang Melania zich hierdoor nog laat weerhouden om met haar echtgenoot te breken.

Lees er alles over in Story editie 15. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk het artikel via Blendle. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld:  AFP PHOTO / SAUL LOEB (ANP)

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP 

Vorig jaar leken Froukje de Both en haar vriend Niek van der Bruggen na een tijdelijke breuk gelukkiger dan ooit. Toch zette het koppel deze zomer definitief een punt achter hun relatie. ‘Een breuk is altijd moeilijk,’ zegt Froukje tegen Story.

Afgelopen juni maakten Froukje de Both (46) en Niek van der Bruggen (35) bekend dat het na een relatie van zes jaar over en uit is. ‘We waren vorig jaar al kort uit elkaar gegaan en daarna dachten we echt dat we het samen leuk zouden houden,’ vertelt Froukje nu aan Story. Niets bleek minder waar! ‘Over de precieze reden wil ik niets kwijt. Maar Niek en ik hebben geen ruzie. Een breuk is altijd moeilijk, maar Niek en ik voelen ons nog steeds met elkaar verbonden en we zullen altijd vrienden blijven.’ Froukje zegt voorlopig geen behoefte te hebben aan een nieuwe man.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders