John F. Kennedy bedroog de beeldschone Jackie én Bill Clinton vernederde zijn Hillary toen hij overspel pleegde met stagiaire Monica Lewinsky. Maar beide (voormalige) presidentsvrouwen durfden geen scheiding aan te vragen – hoe doodongelukkig ze ook waren. Het Amerikaanse volk vreest echter dat de huidige First Lady Melania, die de ontrouw van haar Donald spuugzat is, de eerste breuk in het Witte Huis zal doorzetten...

Daar waar de liefde er bij het vorige Amerikaanse presidentspaar Barack en Michelle Obama altijd vanaf spatte tijdens openbare optredens, komen Donald en Melania Trump uiterst kil en liefdeloos over. Dat was al het geval tijdens de inauguratie van Donald. Met moeite lukte het Melania om flauwtjes te glimlachen toen hij iets tegen haar zei. Maar daarna stond haar gezicht meteen weer op onweer. En tijdens een bezoek aan Israël enkele maanden later sloeg Melania geïrriteerd de hand van haar man weg toen hij met haar over de rode loper liep. ‘Iedereen kan zien dat Melania zich uiterst miserabel voelt,’ aldus insiders. ‘Ze leiden een bizar huwelijksleven, waarin maar bar weinig met elkaar wordt gedeeld.’ Zo slapen ze apart, eten niet samen en ondernemen ze weinig tot niets met elkaar. ‘Melania is diep- en diepongelukkig,’ bevestigde een insider recentelijk aan Vanity Fair. ‘Ze zou het liefst zo snel mogelijk scheiden van Donald. Maar ja, hij is de president van Amerika...’ Het is de vraag hoe lang Melania zich hierdoor nog laat weerhouden om met haar echtgenoot te breken.

Lees er alles over in Story editie 15. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk het artikel via Blendle. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld:  AFP PHOTO / SAUL LOEB (ANP)

Vorige week arriveerden André Hazes, zijn grote liefde Monique en hun schattige zoontje André jr. uit pretparadijs Orlando (Florida) op Schiphol, waar ze ondanks de nachtvlucht stralend poseerden voor onze fotograaf.

Dit zou zomaar hun laatste vakantie met z’n drietjes geweest kunnen zijn. Want volgens medium Marion Berndsen, die daarover in Story onthullingen deed, raakt Monique dit jaar zwanger en bevalt ze van een meisje. Zelf zei Monique onlangs nog dat er een aantal reeds bevruchte eitjes wacht in het ziekenhuis, na alle problemen die ze de eerste keer heeft ondervonden om in verwachting te raken. Het is het gelukkige gezin Hazes van harte gegund. Na een relatiedip zijn André en Monique weer veilig geland, bij elkaar. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Nadat Wendy van Dijk en Erland Galjaard in een persbericht naar buiten brachten dat hun huwelijk in zwaar weer verkeert, zong onmiddellijk vanuit alle windrichtingen de naam van personal trainer Robbert Boekema rond. Met zijn sportieve charmes zou hij Wendy het hoofd op hol hebben gebracht. De twee zouden zelfs verliefd op elkaar zijn geworden, zo heet het in de showbizz.

Robbert is in zijn functie van zakenpartner van Wendy in het online fitnessprogramma DISQ vaak in haar gezelschap. Tijdens vergaderingen en promotieactiviteiten zou de vonk tussen de twee zijn overgesprongen, mede omdat de sleet in haar huwelijk zou zijn gekomen. Terwijl Albert Verlinde in zijn tv-programma voor de ware fijnproever 6 Inside met droge ogen zei dat Robbert niet wil reageren op zijn vermeende affaire met Wendy, zat Story al bij hem thuis in Apeldoorn op de koffie. Daar vertelt de sympathieke en hardwerkende Robbert openhartig hoe hij de afgelopen zeven dagen ervaren heeft. ‘Het was een dramatische week, ik vind het erg sneu voor Wendy en Erland,’ begint hij aan de keukentafel te vertellen. ‘Als zoiets gebeurt, is dat nooit leuk. Zeker niet bij mensen die je zo goed kent. Dat dan op televisie wordt verteld dat Wendy een affaire met mij zou hebben... Gelukkig had Erland me al gewaarschuwd dat zoiets kon gaan gebeuren omdat Wendy en ik erg nauw met elkaar samenwerken. Maar laat ik meteen helemaal duidelijk zijn: ik heb géén relatie met Wendy en heb ook géén affaire met haar gehad. Ik ben al twintig jaar dolgelukkig met mijn vrouw Suzanne, met wie ik twee fantastische kinderen heb. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders