Dat een verzoening tussen Amanda Balk en Stavros T. onvermijdelijk was, bleek wel al toen Story ze samen had gespot op een Amsterdams terras. Maar nu is het ook officieel: de twee zijn weer samen.

Dat laat de realityster weten via Instagram. Ze plaatst een verliefd kiekje en schrijft: 'Mensen die bij elkaar horen, vinden altijd weer hun weg terug naar elkaar.' Stavros werd verdacht van betrokkenheid bij het kweken van grote hoeveelheden hennep in wel drie verschillende woningen in Wassenaar gehuurd op zijn naam. In januari 2019 bekende T. gedeeltelijk betrokken te zijn bij deze hennepplantages. Hij hoeft niet langer in hechtenis te zitten om zijn proces af te wachten.

Article continues after the ad

Betrokkenheid

Ook Amanda zou een aandeel hebben gehad in het witwassen van geld, maar zelf blijft ze dit ontkennen. 'Dit nieuws heeft mij, net zoals iedereen, volledig overvallen', reageerde ze op het nieuws dat haar man was opgepakt. 'Ik ben geschokt en verdrietig, en heb geen idee wat er allemaal aan de hand is. Ik focus mij voorlopig op het welzijn van de kinderen, dat is het belangrijkste. En voor de rest is het afwachten wat er komen gaat.' 

Scheiden

De Gouden Kooi-ster vroeg dan ook een scheiding aan, maar daar lijkt ze nu op terug te komen. Want waar ze eerst nog aangaf dat haar vertrouwen in de Griekse God 'kapot is en valt helaas niet te repareren valt', gaan de twee het dus toch weer proberen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders