Ze was zo gelukkig met Stavros T., maar hij bleek een dubbelleven te leiden. Amanda Balk was kapot toen ze erachter kwam dat haar inmiddels ex verdacht werd van het telen van hennep en witwaspraktijken. 

Niet snel daarna werd ook Balk zelf verdacht van medeplichtigheid, maar daar ziet het Openbaar Ministerie (OM) nu vanaf. 

Article continues after the ad

Nachtmerrie

Het OM seponeert de witwaszaak tegen de realityster. Een woordvoerder bevestigt maandag een bericht hierover van RTL Boulevard. Ze zei eerder al onschuldig te zijn. 'Ik ben niet voor niets van hem gescheiden. Deze nachtmerrie duurt nog langer dan ons huwelijk.'

Eindelijk

'Je weet natuurlijk van je eigen onschuld, alleen om dit ook juridisch bevestigd te krijgen, was wel heel erg fijn. Nu is eindelijk mijn onschuld bewezen en kan ik verder.' Via haar stories op Instagram laat Balk weten blij te zijn. 'Gerechtigheid', schrijft ze bij het nieuws. 

Ontkenning

Justitie vervolgt haar ex-man nog wel. Bij een politie-inval in oktober 2018 werden zo’n 4200 wietplanten ontdekt. Stavros T. bekende deels. Hij ontkent alleen iets met witwaspraktijken te maken te hebben.

Bron: RTL Boulevard Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.