Ondanks dat Amanda Balk in januari aangaf te willen scheiden van Stavros T., zit ze nu toch weer gezellig met hem op het terras in de Beethovenstraat in Amsterdam. Hij mét enkelband, dat dan weer wel. De Griekse adonis werd in september vorig jaar gearresteerd, maar kwam eerder deze week op vrije voeten. 

Stavros werd verdacht van betrokkenheid bij het kweken van grote hoeveelheden hennep in wel drie verschillende woningen in Wassenaar gehuurd op zijn naam. In januari 2019 bekende T. gedeeltelijk betrokken te zijn bij deze hennepplantages. Hij hoeft nu niet langer in hechtenis te zitten om zijn proces af te wachten.

Enkelband

Stavros staat nog onder elektronisch toezicht, vandaar dat hij met enkelband kan genieten van het zonnetje en van zijn gezelschap. Daarnaast heeft hij meldplicht bij de Reclassering. Amanda gaf begin januari nog aan te willen scheiden van haar Griekse echtgenoot, maar daar lijkt ze nu op terug te zijn gekomen. Ook de realityster wordt verdacht in deze zaak: zij zou hebben geholpen bij het witwassen van geld. Zelf ontkent Balk dit bij hoog en laag.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders