Amanda Balk onthult in het geheim gescheiden te zijn van Stavros T. De Griekse God werd opgepakt voor het telen van wiet en het witwassen van geld.  

De realityster ontkent nog steeds hiervan op de hoogte te zijn geweest. 'Dit nieuws heeft mij, net zoals iedereen, volledig overvallen', verklaarde ze destijds aan RTL Boulevard. In ieder geval was het genoeg reden om een scheiding aan te vragen en eerder gaf Amanda dan ook al aan dat de koek op was tussen de twee.

Scheidingspapieren 

Balk heeft daarom nu voor zichzelf gekozen. Ze vervolgt: 'Als ik van tevoren had geweten wat er allemaal speelde, dan was ik überhaupt niet met hem in het huwelijksbootje gestapt. Zodra hij buiten was, hebben we de laatste handtekeningen onder de scheidingspapieren gezet.'

Geen spijt

Maar Amanda kan niet zeggen dat ze met een vervelend gevoel terugkijkt op haar huwelijk. 'Het was een moie periode in mijn leven. Stavros is een geweldige man. Hij is altijd lief voor mij en mijn meisje geweest. Ik kon het niet meer opbrengen, maar verder geen slecht woord over hem.'

Article continues after the ad

Wietkwekerijen

In januari bekende haar man betrokken te zijn geweest bij de wietkwekerijen in de kelders van drie villa's in Wassenaar. Amanda en Stavros stapten in 2018 in het huwelijksbootje op Mykonos. 

Bron: Boulevard, Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.