Vegas, de dochter van Amanda Balk, ziet haar vader Afrojack momenteel niet. In een Q&A op Instagram reageert Amanda op een vraag die een volger haar stelde. Deze volger vroeg zich namelijk af of vader en dochter elkaar ook zien, 'aangezien jij haar 7 dagen hebt'.

Amanda deed de pijnlijke onthulling voor haar fans dat Vegas en Afrojack inderdaad geen contact hebben op dit moment.

Geen contact

Toch zou Amanda het geen probleem vinden als de twee wél contact zouden hebben. 'Vegas heeft helaas geen contact met haar vader. Maar hij blijft van harte welkom in haar leven', schrijft het model in haar Stories. 

Article continues after the ad

Strijdbijl begraven

Begin 2021 kwam naar buiten dat Amanda en Nick van der Wall (Afrojack) een fikse ruzie hadden om hun dochtertje Vegas. Uiteindelijk werd de strijdbijl begraven en mocht Afrojack zijn dochter weer in de armen sluiten. Amanda schreef hier op Instagram toen over: 'Na wikken en wegen kunnen morgen dan eindelijk de vader van Vegas en Vegas elkaar in de armen vliegen! 🥰 Vegas is helemaal happy en ik gun het haar enorm!'

Co-ouderschap

Amanda wilde iedereen destijds nog bedanken die heeft meegeleefd met haar in deze moeilijk situatie. 'Co-ouderschap is een complexe verantwoordelijkheid, maar ik ben me er van bewust dat ik nu eenmaal in deze situatie zit en er voor Vegas het beste van moet maken.' Het is niet duidelijk wat de reden is dat Afrojack nu geen contact heeft met zijn dochter.

(On)gelukkig getrouwd

Afrojack en Amanda werden in maart 2012 ouders van Vegas, maar waren op het moment van de geboorte al uit elkaar. De twee hadden sinds mei 2009 een relatie, maar gingen tijdens de zwangerschap uit elkaar. Daarna trouwden ze allebei met hun volgende liefde; Nick in september 2020 met Elettra, Amanda in mei 2018 met de Griekse zakenman Stavros. Dat van Amanda was echter van korte duur: ongeveer een half jaar na het jawoord werd Stavros opgepakt wegens wietteelt en exploitatie, en witwassen. In september 2019 werd de scheiding tussen Amanda en haar Griek definitief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.