Door de breuk met André had Rachel Hazes niet mee kunnen maken hoe succesvol haar zoon is. Afgelopen weekend nodigde André haar uit bij zijn optreden in Ahoy. De plek die Rachel zó dierbaar is…

More content below the advertising

Rachel Hazes heeft na bijna drie jaar haar zoon André weer zien optreden: in Ahoy, de plek die zowel voor Rachel als André enorm belangrijk is, zag zij hoe haar zoon een weergaloos optreden gaf voor ruim tienduizend bezoekers. André was daar met artiestencollega’s voor Vrienden van Amstel Live. Voor de show van zaterdagavond had hij zijn moeder uitgenodigd. Op Instagram toonde hij een foto waarop ze innig gearmd stonden. ‘Fijn dat je erbij was,’ schreef André erbij.

Traditie

En geheel in de traditie van zijn vader hield hij een biertje in zijn hand. Omstanders zagen deze avond hoe trots Rachel naar haar zoon keek. Tijdens het optreden van haar 24-jarige zoon neuriede ze al zijn liedjes mee. De twee mogen elkaar dan al jaren niet hebben gezien, het was overduidelijk dat Rachel haar zoon in diens carrière op de voet heeft gevolgd. Het moet heel bijzonder voor haar zijn geweest om André in Ahoy te hebben zien optreden – het was feitelijk een herhaling. Want jarenlang stond Rachel óók daar toen haar echtgenoot André op het Ahoy-podium stond.  Vanuit de coulissen keek ze hoe de spanning André in zijn greep hield, en hoe hij daarna op het podium alle zenuwen van zich afzong. Een eigenschap die de jonge André heeft geërfd. Ook hij is voorafgaand aan een groots concert niet te genieten.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel.


Beeld: ANP

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders