Door de breuk met André had Rachel Hazes niet mee kunnen maken hoe succesvol haar zoon is. Afgelopen weekend nodigde André haar uit bij zijn optreden in Ahoy. De plek die Rachel zó dierbaar is…

Rachel Hazes heeft na bijna drie jaar haar zoon André weer zien optreden: in Ahoy, de plek die zowel voor Rachel als André enorm belangrijk is, zag zij hoe haar zoon een weergaloos optreden gaf voor ruim tienduizend bezoekers. André was daar met artiestencollega’s voor Vrienden van Amstel Live. Voor de show van zaterdagavond had hij zijn moeder uitgenodigd. Op Instagram toonde hij een foto waarop ze innig gearmd stonden. ‘Fijn dat je erbij was,’ schreef André erbij.

Traditie

En geheel in de traditie van zijn vader hield hij een biertje in zijn hand. Omstanders zagen deze avond hoe trots Rachel naar haar zoon keek. Tijdens het optreden van haar 24-jarige zoon neuriede ze al zijn liedjes mee. De twee mogen elkaar dan al jaren niet hebben gezien, het was overduidelijk dat Rachel haar zoon in diens carrière op de voet heeft gevolgd. Het moet heel bijzonder voor haar zijn geweest om André in Ahoy te hebben zien optreden – het was feitelijk een herhaling. Want jarenlang stond Rachel óók daar toen haar echtgenoot André op het Ahoy-podium stond.  Vanuit de coulissen keek ze hoe de spanning André in zijn greep hield, en hoe hij daarna op het podium alle zenuwen van zich afzong. Een eigenschap die de jonge André heeft geërfd. Ook hij is voorafgaand aan een groots concert niet te genieten.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP

Nu de voorzieningenrechter zich over de relatie van Gordon met Kevin B. heeft uitgelaten, liggen tientallen intieme berichtjes van de twee mannen aan elkaar op straat. Enkele van de “duizenden WhatsApp-berichten” die Gordon en Kevin naar elkaar stuurden, zijn opgenomen in het geanonimiseerde vonnis.

Liefdd

“Schat geen woorden kunnen beschrijven welk gevoel ik in mijn lijf heb. En bij elke stap dienik zet denk ik aan jou en je geweldige persoon dienje geworden bent maar vooral voor mij die ene vent uit duizenden die het echt waard is om voor te gaan!”, luidt een van de berichtjes. Of: “Mocht je ooit mijn man willen worden dan beloof ik je zoveel vreugde. Maar vooral heel veel liefde!!!!! X”. “Jaaaaa. Ik wil. Whahahalia.”

Mooiste maanden

Ook langere berichten die Gordon en Kevin uitwisselden staan in het maandag gepubliceerde vonnis. Zo stonden de twee uitvoerig stil bij het feit dat ze een halfjaar samen waren. “Vandaag zijn we 6 maanden weer in elkaars leven. Iets wat we beide denk ik niet voor mogelijk hadden gehouden. Voor mij een record sowieso want niemand en ikzelf ook niet hield het langer met me uit dan jij nu hahahhahaha. Ik was en ben soms nog bang dat het allemaal niet waar is maar als ik dan weer bij je ben dan voelt alles weer goed. Het zijn de mooiste maanden uit mijn liefdesleven en ik geniet van elke seconde dat ik bij je ben.”

Tranen

Daarnaast bespraken de twee hun seksleven, ruzies en toekomstplannen via WhatsApp. Op basis van de vele berichten oordeelde de rechter dat er wel degelijk sprake was van een “affectieve en seksuele relatie”. Kevin B. mag dat dan ook niet langer ontkennen. Doet hij dat wel, dan moet hij een dwangsom van 5000 euro betalen.

Intieme correspondentie

Tijdens de zitting, twee weken geleden, waarschuwde de voorzieningenrechter dat intieme correspondentie op straat kon komen te liggen. De mannen schrokken van die opmerking, Gordon vocht tegen zijn tranen. Desondanks kwamen de entertainer en arts in opleiding er onderling niet uit en vroegen ze de rechter uitspraak te doen.

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Patty Brard voert een strijd tegen de kilo’s. De 62-jarige presentatrice heeft al veel geprobeerd om van haar overgewicht af te komen, maar nooit met het gewenste succes. Ze geeft echter niet op en heeft er dit keer – dankzij een gastric bypass – het volste vertrouwen in.

En terecht, want het gaat de goede kant op met Patty’s afvalrace. Iedere ochtend stapt ze op de weegschaal, wat haar hartstikke blij maakt. Want: haar gewicht blijft dalen. ‘Kijken of er nog wel wat van me overblijft’, grapt de presentatrice. Wel geeft ze toe dat de weegschaal bijna een obsessie aan het worden is, want ze slaat geen ochtend over zonder op het ding te staan, óók niet tijdens haar welverdiende vakantie.

Onverwachte bijwerkingen

Er zijn een paar bijwerkingen waar Patty mee te maken heeft gekregen sinds haar operatie waar ze niet op gerekend had. Zo is ze erg moe, krijgt ze hier en daar een pukkeltje en hebben haar darmen het er soms maar moeilijk mee. ‘Maar ja, ik moet gewoon de tijd nemen voor alles.’

 

Beeld: Edwin Smulders/LINDA.tv