Op oudjaarsdag vierden René (60) en zijn Natasja (55) Froger dat ze alweer 29 jaar getrouwd zijn. Om stil te staan bij deze bijzonder gebeurtenis deelden de twee een kiekje uit de oude doos.

René en Natasja zijn al een hele tijd samen. Maar waar de zanger nog wel te herkennen is, is de presentatrice toch aardig veranderd. De blonde lokken zijn in ieder geval wel hetzelfde gebleven!

Article continues after the ad

Uit de oude doos

Het is niet de eerste keer dat het stel een kiekje deelt uit de oude doos. Ongeveer een half jaar geleden blikte Natasja ook al terug op haar liefde met René. 'You’re still the one ❤️❤️❤️. #tbt. Zomer 1999', schreef ze bij het plaatje.

Jeugdfoto

En de presentatrice gaat zelfs nóg verder terug in de tijd met een jeugdfoto. Dit ter ere van de verjaardag van haar vader vorig jaar. We zien de Frogers door de jaren heen, maar het eerste kiekje steelt toch wel de show. Een piepjonge Natasja zit hier op de schoot van haar papa.

Gelijk leuk

René en Natasja vonden elkaar gelijk heel leuk toen ze elkaar 33 jaar geleden voor het eerst zagen. Dat vertelde het echtpaar in 100%NL Magazine. 'We hebben elkaar leren kennen in Athene in 1987. Ik was stewardess en Ajax speelde een finale in de Europa Cup', blikt Natasja terug. 'Ze kwam aanlopen - bam - het was klaar. Uiterlijk hielp hier ook wel een beetje bij, natuurlijk…', aldus René.

Bliksem in de lucht

De presentatrice spreekt van een 'soort bliksem in de lucht.' Toch duurde het nog een jaar voordat de twee een setje werden omdat René nog getrouwd was. 'Hij schijnt die nacht een vriend wakker gemaakt te hebben en gezegd te hebben: dit is d’r!'

Kinderlijk verliefd

Nog altijd zijn de twee gelukkig samen. 'Froog is mijn beste maat. Wij kunnen nog steeds kinderlijk verliefd doen met zijn tweeën, maar we kunnen elkaar ook achter het behang plakken. Ik vind ook dat ik een week per jaar recht heb op Froger Vrije Dagen', vertelt Natasja. René zegt dat er in de loop der jaren meer begrip is gekomen voor elkaar. 'Jij bent mijn allerbeste vriend geworden. In het begin ben je verliefd op een meisje, want toen we elkaar leerden kennen was ze 21 en inmiddels is ze oma, haha.'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.