Als Yvon Jaspers niet met boeren op stap is, zit ze naar eigen zeggen thuis met 'thee, koekjes, chocoladecake en kleurpotloden'. De presentatrice is moeder van dochter Keesje en zoon Tijl, die er inmiddels aan gewend zijn dat hun moeder geregeld weg is voor Boer Zoekt Vrouw-opnames. 

Huismus

 

"Wat veel goedmaakt, is dat ik verander in een huismus als ik niet op reis ben," zei de blondine vorig jaar tegen Veronica Magazine. "En als de boeren in Nederland zijn, leren Keesje en Tijl ze ook kennen, wat het natuurlijk extra leuk maakt als ik daarna vol verhalen terugkom." De dochter en zoon weten vaak als een van de eersten welke liefdes er ontstaan in Boer Zoekt Vrouw. "Inmiddels zijn ze op een leeftijd dat ze het zelf heel interessant vinden dat ze met een 'staatsgeheim’ rondlopen," aldus Yvon.

Boerendorp

Yvon en haar man Pieter van Beukering verhuisden in 2011 van Amsterdam naar een rustig dorp. Ze wilde niet dat haar kinderen opgroeiden als 'twee Amsterdammertjes'. De presentatrice komt zelf uit een boerendorp en wil dat ook voor Keesje en Tijl. Inmiddels woont het gezin al een paar jaar buiten de stad. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

Beeld: Peter Smulders

Vorige week arriveerden actrice en schrijfster Fajah Lourens (36) en modemiljonair en investeerder Roland Kahn (65) samen op de première van de film Fifty Shades Freed, in het Amsterdamse Theater Tuschinski. Dat gaf ter plekke uiteraard meteen geklets. Zijn Fajah en Roland een setje? fluisterden toeschouwers langs de rode loper zó hard, dat het gekrijs van de passerende trams hen niet eens overstemde. Op zich geen gekke gedachte: Fajah is al tijden niet gesignaleerd met haar laatste minnaar van dienst (timmerman Igor), en Roland zou na relaties met onder anderen Sylvana (Simons), Jasmin en Xiomara – net als Fajah alle drie sexy, exotische dames – weer op de vrijersmarkt zijn.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na de scheiding van Sylvie Meis maakte Rafael van der Vaart er geen geheim van dat hij het vreselijk vond dat hun zoon Damián in een gebroken gezin moest opgroeien. Nu dreigt dat opnieuw te gebeuren met zijn dochtertje Jesslynn, dat hij kreeg met nieuwe liefde Estavana Polman. Wat is er aan de hand? 

Toen Rafael voor zijn nieuwe liefde Estavana Polman naar Denemarken verhuisde, liet hij Damián zo vaak als mogelijk overvliegen. Ook Damián genoot (en geniet) van elk samenzijn met zijn vader. En toen hij vorig jaar broer werd van halfzusje Jesslynn, liet een trotse Rafael op social media weten: ‘Grote broer aanbidt babyzusje.’ Niets leek Rafaels nieuwe gezinsgeluk in de weg te staan. Tot nu! Rafaels voetbalcontract bij FC Midtjylland loopt deze zomer af en het ziet er niet naar uit dat het wordt verlengd of dat andere Deense clubs de aanvallende middenvelder een aanbieding zullen doen. In het voetbalwereldje gonst het van de geruchten dat clubs uit Qatar en China voor hem in de rij staan. Voor Rafael een lastige keuze, want grote liefde Estavana heeft haar handbalcontract bij Team Esbjerg net met een jaar verlengd. 

Lees het gehele artikel in Story editie 7. Nu in de winkels. 

Beeld: Peter Smulders