De kleine André Junior was gisteravond lekker aan het bankhangen met zijn vader. De twee keken samen de film Wedding Crashers met acteur Owen Wilson. Of is het toch André?

Ja, dat is toch echt papa. 

Article continues after the ad

Beroemde papa

André Junior weet het echt zeker. Die mond en die ogen, papa is beroemd en speelt in een film. André deelt de grappige beelden via zijn Instagram Stories. 'Wie is dat? Hoezo is dat papa? Je bent gek. Pik, ik lijk er echt helemaal niet op', aldus André. Toch blijkt de kleine Dré bij zijn verhaal: 'Ja, dit ben jij papa', zegt-ie lachend.

Terug bij 'Mo'

Na een korte hevige, amper honderd dagen durende, relatie met Bridget Maasland, is André weer terug bij zijn ex Monique. Hij geniet met volle teugen van het gezinsleven. Zo is te zien op social media. Om zijn liefde voor 'Mo' nogmaals te bewijzen heeft de zanger maandag een tatoeage in zijn hals laten zetten. Op een video is te zien dat Monique vereeuwigd is.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #THUIS

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Snurken

Volgens de zanger is zij toch echt de persoon waar hij oud mee wil worden. Zo liet hij onlangs via social media weten op een wel heel bijzondere manier.  'Zij snurkt gewoon als een bouwvakker die na 24 dagen achter elkaar volle bak werken in het cement, gipsen muren, vloeren verwijderen en asbest eindelijk thuis is en kan relaxen”, deelde de zanger bij een geluidsfragment in zijn Instagram Stories.

Honderd worden

'Ik zeur voor de rest niet hoor. Ze maakt veel goed. Maar denk dat Dré zijn kamer, waar hij toch niet ligt, mijn kamer gaat worden. Maar dat doe ik toch maar niet. Gezien het feit dat we heel graag 100 willen worden samen.'

Beeld: Peter Smulders | Bron: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.