Hallo vriendjes, en vriendinnetjes. Wie is er niet opgegroeid met Bassie & Adriaan? In Museum Vlaardingen is binnenkort de langverwachte expositie over het werk en leven van Bassie & Adriaan te zien.

En daar is de kaartverkoop vandaag voor gestart.

Een schat aan herinneringen

'Vandaag gaat de kaartverkoop los van de Bassie & Adriaan expositie in Museum Vlaardingen', zo vertelt Adriaan in een video.  De tentoonstelling Een schat aan herinneringen gaat 14 oktober van start en is in elk geval tot mei 2021 te zien.

Minder bezoekers

Het museum kan door de coronamaatregelen minder bezoekers ontvangen dan in eerste instantie werd verwacht. Er kan maar één route in het gebouw worden gevolgd en fans moeten anderhalve meter afstand houden terwijl zij artefacten van hun idolen kunnen bekijken. Elke dag zijn er vijf tijdslots voor 25 bezoekers.

Article continues after the ad

Bassie & Adriaan

De tentoonstelling over het leven van de broers Bas en Aad van Toor is ingedeeld in drie thema’s: hun beginjaren als acrobatenduo The Crocksons, hun ruim twee decennia met het Circus Bassie & Adriaan en hun succesvolle televisiecarrière.

Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd, van speurtochten tot een stadstour langs diverse opnamelocaties uit de welbekende televisieserie.

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.