De tranen vloeien meestal als we naar 'All you need is love’ kijken, maar donderdagavond was dat wel heel anders. Het internet ging niet los over de emotionele herenigingen, maar over hele andere dingen. Want wat was Di-rect goed en wat was die barman op de achtergrond nou toch aan het doen?

Poetsende barman

Article continues after the ad

In de studio, die voor de gelegenheid is omgetoverd tot een terras van een café, staat achter presentator Robert ten Brink een barman druk zijn bar te poetsen. Niet eventjes, maar vrijwel de hele uitzending. Zó vies kan die bar toch niet zijn?

In beeld

Veel kijkers hadden de poetsende barman al gauw in de smiezen. Sterker nog, ze werden er compleet door afgeleid. Op Twitter ging het dan ook al snel over niets anders dan de barman. 'Er is dadelijk geen bar meer over!' Misschien wil hij héél graag in beeld komen, merken anderen op. 'Psst je komt… NÚ in beeld. Vegen, vegen!'

De tekst gaat verder onder de tweets.

Gastoptreden

De poetsende barman is niet de enige die de show steelt, ook het optreden van Di-rect maakt de tongen los. Veel kijkers zijn enorm onder de indruk van het gastoptreden, waarin de band de nieuwe single Wild Hearts ten gehore bracht. 'Wat een beleving', klinkt het op Twitter.

Bron: Flair | Beeld: RTL/ALL YOU NEED IS LOVE

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.