Ook buiten de set van GTST is de vonk tussen Alkan Çöklü (Amir) en Melissa Drost (Sjors) overgeslagen. Sinds maart zijn de acteurs officieel een setje.

Door: Faye Heijnis (Libelle)

Article continues after the ad

Maar hoe vinden ze het dat ze in de serie niet met elkaar, maar met anderen moeten zoenen en bedscènes spelen? Nou, daar heeft vooral Alkan wel wat moeite mee, laat hij weten in een Q&A.

Jaloers

Alkan moest bijvoorbeeld met Farah (Zahra Lfil) zoenscènes opnemen, terwijl Melissa dat met Tim (Beau Schneider) moest doen. 'Ik ben jaloerser ingesteld', geeft Alkan toe. 'Als jij met iemand anders moet zoenen, of een bedscène [moet spelen]… dat vind ik wel lastig, ja. Jij hebt daar minder moeite mee.' Melissa beaamt dat, al blijft zij zulke scènes met iemand anders dan Alkan ook raar vinden. 'Maar het is heel technisch.'

Poging twee voor Amir en Sjors?

Zal het koppel in het nieuwe seizoen van GTST wél die pikante scenes met elkaar mogen opnemen? Het lijkt erop dat Amir en Sjors de liefde in elkaar weer gaan vinden, maar dat zal blijken uit het nieuwe seizoen die vanaf 3 september op RTL 4 te zien is.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram