Ali B Clip

Ali B heeft vanmiddag om 12:00 uur zijn nieuwe videoclip online gezet, ondanks de mogelijk terroristische aanslag in Utrecht. Op Instagram reageert de rapper zojuist geschrokken op de schietpartij, waar hij een paar uur geleden nog niks van had meegekregen tijdens zijn vakantie in Marokko.

"Wow ik krijg net dit nieuws binnen hier in Marokko", schrijft Ali met een gebroken hart-emoticon bij de foto op zijn Instagram. Ook roept hij zijn volgers op te bidden voor de slachtoffers en nabestaanden. 

Article continues after the ad

Schietpartij

Utrecht werd vanochtend opgeschrokken door een schietpartij in een tram, de politie ontving de eerste melding om 10.45 uur. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt en er wordt rekening gehouden met een terroristisch motief.

De politie is momenteel met man en macht op zoek naar een 37-jarige verdachte, die mogelijk iets te maken heeft met de schietpartij op het 24 Oktoberplein in Utrecht. "Benader hem niet zelf, maar bel direct de opsporingstiplijn 0800-6070'', voegt de politie er aan toe. De politie heeft ook een foto van hem verspreid.

Respect

Uit respect voor de nabestaanden en slachtoffers van de aanslagen op verschillende moskeeën in Nieuw-Zeeland besloot Ali vrijdag de clip bij Dounia weer offline te halen. De rapper en zijn neef lieten weten “opgeschrikt” te zijn door het “verschrikkelijke nieuws over de ongelooflijk laffe aanslag”. Of Ali de video bij Dounia, een nummer met zijn neef Oualid, weer offline haalt, is niet bekend. Zijn management kan geen antwoord geven op die vraag.

Beluister Ali's nieuwe clip alvast hieronder:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP, Instagram, YouTube | Beeld: Peter Smulders