Ali B en Waylon hebben tijdens opnames van The Voice of Holland inderdaad flinke woorden gehad, maar fysiek was het niet. Dat zei de rapper woensdagavond tegen RTL Boulevard, in reactie op een uitgelekt filmpje waarin de coaches tegen elkaar tekeer gaan.

Albert Verlinde zei dinsdagavond in Shownieuws dat een ruzie tussen de twee was uitgelopen op een vechtpartij. Dat verhaal ontkende RTL woensdag en ook Ali zei al dat mensen 'leugens niet moesten geloven'. In het filmpje dat opdook op social media is echter wel te zien dat de mannen behoorlijk boos zijn op elkaar en schelden. Zo noemt de rapper zijn collega onder meer een 'vies klein mannetje met een grote bek'. Een medewerker van de talentenjacht moest tussenbeide komen om Ali terug naar zijn rode stoel te begeleiden.

Article continues after the ad

Over de inhoud van de 'discussie' wil Ali het niet hebben. 'We waren het ergens niet over eens en zijn allebei emotionele gasten. Albert Verlinde beweerde dat het fysiek was, maar het is allemaal verbaal 'Ali Verbali' gebleven', aldus de rapper.

Net getrouwd

Ali vindt het jammer dat beelden zijn uitgelekt. 'Dan ga ik wel wat meer op m'n hoede zijn. Waylon en ik hebben dit al eens eerder meegemaakt, want we zijn gewoon emotionele broers. We zijn net getrouwd wat dat betreft', zegt hij. 'Hierna is het afgelopen en knuffelen we elkaar.'

Verder gaat de rapper er niets meer over zeggen, maar tussen hem en Waylon is er volgens hem niets aan de hand. De twee hebben er 'vandaag flink om gelachen'.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.