Ali B foto

The Voice of Holland-coaches hebben een goede make-over gehad! Althans, zo lijkt het in één oogopslag als je kijkt naar de hilarische foto die Ali B vanmorgen op Instagram heeft geplaatst. 

Ali schrijft "Goedemorgen" bij de foto en dat kunnen we ook wel stellen, want goedemorgen zeg! Op het eerste gezicht lijkt er niets raars aan deze foto, maar als je even wat langer kijkt, zie je wel degelijk wat hier aan de hand is. Eens kijken of jij het meteen ziet:

Photoshop

Ard Gelinck is een meester in het Photoshoppen en heeft de gezichten van de vier Voice-coaches met elkaar verwisseld. Zo heeft Waylon opeens blonde lokken van Anouk en andersom heeft de zangeres een stoer, kort-pittig kapsel van Waylon. Lil' Kleine daarentegen heeft opeens een flinke bos krullen, terwijl er bij Ali geen krul meer te bekennen is.

Article continues after the ad

Goed gelukt

Een aantal BN'ers, waaronder waaronder Jamai Loman, Nicolette van Dam, Patrick Kluivert en Mr. Probz, reageren met lachpoppetjes op de foto die Ali heeft geplaatst. Presentator Jard Struik ziet geen verschil en iemand anders reageert: "Wooow, moest hier 10 minuten naar kijken, voordat ik snapte wat niet klopte."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders