Vorige week stond de showbizzwereld op zijn kop door de vermeende knokpartij tussen de Voice-coaches Ali B en Waylon. Ali B liet, nadat Albert Verlinde in Shownieuws de ruzie bekend maakte, weten dat niemand de leugens moest geloven. Toch dook er daarna een nogal intimiderende video op waar wel degelijk een fikse ruzie te zien was. En nu blijkt dat de ruzie niet helemaal uit de lucht kwam vallen. Al eerder hebben de rapper en de zanger een akkefietje gehad. 

Akkefietje 

'We hebben ons akkefietje gehad, voor de tweede keer. Dat gebeurde een paar jaar geleden ook al', zo vertelt Ali B met een glimlach in een interview met Shownieuws. Wel vervolgt hij dat de ruzie voor hun privé was en niets te maken heeft met The Voice. 'Het was niet tijdens de opnames, maar tussen de opnames door. En dat zien wij toch als privétijd.

Echte vrienden

Over de uitgelekte beelden zegt de rapper: 'Waylon en ik moesten er gewoon om lachen. Wij weten wat er aan de hand is. Waylon en ik werken al zo lang samen en met echte vrienden krijg je weleens ruzie, het was al heel snel weer goed tussen ons.'

Gesprek met de baas

Ook al liet Albert na de ruzie - en de ontkenning van RTL - weten het handig te vinden dat de twee coaches bij de baas zouden komen, is daar volgens Ali geen sprake van geweest. 'Ik heb geen gesprek gehad met Peter van der Vorst. Alleen toen het is gebeurd, heb ik uitgelegd wat er gebeurd is.'

Article continues after the ad

Niet perfect zijn

Ali snapt wel heel goed en vindt het ook vervelend dat de mensen thuis de ruzie als naar hebben ervaren, maar 'we zijn niet perfect,' aldus de rapper. 

Boos

In het filmpje dat opdook op social media was te zien dat de mannen behoorlijk boos zijn op elkaar en schelden. Zo noemt de rapper zijn collega onder meer een 'vies klein mannetje met een grote bek'. Een medewerker van de talentenjacht moest tussenbeide komen om Ali terug naar zijn rode stoel te begeleiden.

Net getrouwd

Ali vond het jammer dat beelden zijn uitgelekt. 'Dan ga ik wel wat meer op m'n hoede zijn. Waylon en ik hebben dit al eens eerder meegemaakt, want we zijn gewoon emotionele broers. We zijn net getrouwd wat dat betreft', zei hij. 'Hierna is het afgelopen en knuffelen we elkaar.' Verder wilde de rapper er niets meer over zeggen, maar tussen hem en Waylon is er volgens hem niets aan de hand. De twee hebben er 'flink om gelachen'.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.