ali b vroeger

In de laatste bloedstollende battles van The Voice, strijden Kaan en Refael om een plekje in het team van Waylon (40). De mannen geven alles wat ze hebben, maar het positieve jurycommentaar gaat vooral naar Refael. Zijn buurman komt volgens de coaches niet goed uit de verf. Vooral Ali B (39) spuwt met commentaar en duikt even in de huid van mede-coach Anouk.

Gisteravond zaten muziekliefhebbers door heel Nederland weer voor de buis gekluisterd, kijkend naar The Voice Of Holland. De Engelssprekende ‘Powerhouses’ Kaan en Refael battelen om een plekje te bemachtigen in het team van coach Waylon. Met het nummer ‘Another Day’ geven de zangers alles wat ze in petto hebben, maar volgens Ali, zingt Kaan iéts te overdreven.

Article continues after the ad

Zingende Jack Sparrow

De rapper begint zijn commentaar met een pijnlijke vergelijking: ‘Je lijkt nu een beetje op een zingende Jack Sparrow’, waarop de kandidaat ongemakkelijk lacht. Bouali probeert zijn woorden te verzachten, maar vervolgt: ‘Wat je in ieder geval wel kan zeggen, is dat je geen 100 procent geeft, maar 1000 procent.’

'Stijf gezongen en weinig nuance'

Ook voor de andere coaches is duidelijk wie de winnaar is van deze battle. Volgens Anouk was het optreden niet zo goed: ‘Het was stijf gezongen, er zat weinig nuance in en het is niet te vergelijken met je buurman’, vertelt ze. Ook Jan en Waylon vinden het niveau tussen de muzikanten te groot en stemmen voor Refael.

Ruzie tussen Ali B en Waylon

Ali ligt dit seizoen onder vuur, na een ruzie tussen hem en Waylon in The Voice-studio. De beelden zijn inmiddels uitgelekt, en daaruit blijkt, dat de rapper behoorlijk agressief uit de hoek kan komen. Zo schreeuwt hij naar Waylon: ‘Je gaat niks doen! Fuck you en je fucking mening, dit is mijn fucking mening, klaar. Ik sta hier voor je en je bent een vies klein mannetje met je grote bek en een groot ego’.

Volgens Ali B was het niet de eerste ruzie tussen hem en zijn collega. ‘We hebben ons akkefietje gehad, voor de tweede keer. Dat gebeurde een paar jaar geleden ook al’, vertelt aan Shownieuws.

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.