Waren veel voetballiefhebbers blij met de nieuwe bondscoach Ronald Koeman, voor één groep is zijn komst pas écht een zegen: de vrouwen van onze Oranjespelers! De laatste jaren zouden de trainingskampen van het Nederlands elftal immers het toneel zijn geweest van verboden vertier, onthult topinsider Johan Derksen.

Hebben profvoetballers al niet het imago van ideale schoonzoons, soms komen er uit het gesloten voetbalwereldje verhalen naar boven die scandaleuzer zijn dan bevroed had kunnen worden. De miljonairs van het groene gras blijken hun zaakjes buiten het veld namelijk een stuk beter voor elkaar te hebben dan binnen de krijtlijnen, waar ‘onze’ jongens al ruim drie jaar niets noemenswaardigs hebben gepresteerd. Sterker nog: wie een beetje kritisch durft te zijn, zou zelfs kunnen denken dat er een verband bestaat tussen de mindere prestaties van de Oranjespelers en hun gedrag in de dagen dat ze als mannen onder elkaar vertoeven.

Dertig jaar

Al dertig jaar verblijven de spelers van Oranje in hetzelfde gerenommeerde hotel, waar het in de avonden en nachten dat eigenlijk uitgerust moet worden bovenal feesten geblazen is – een publiek geheim onder journalisten, die dit uit angst voor represailles altijd verzwegen. Die zelf opgelegde zwijgplicht is inmiddels verbroken door RTL7-presentator Johan Derksen. Die onthulde zonder blikken of blozen in zijn razend populaire programma Voetbal Inside waarom de nieuwbakken bondscoach Ronald Koeman zijn selectie vanaf nu in een ánder hotel laat verblijven, diep verscholen in de bossen nabij Zeist. ‘Ze worden daar in Noordwijk in de watten gelegd, de spelers,’ vertelt Johan, refererend aan hun vorige hotel.

Lees het hele artikel in de tiende editie van Story. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Maurice van Steen

De kijkcijfers van het programma RTL Late Night zijn donderdagavond voor de tweede maal onder de 300.000 kijkers gezakt. Ondanks internationale gasten als dj David Guetta en actrice Amber Heard schakelden slechts 295.000 mensen in. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Het is geen nieuw dieptepunt voor Late Night; vorige week donderdag trok het programma slechts 236.000 kijkers. De talkshow van Huys ligt al enkele weken onder vuur. Huys nam deze zomer de presentatie over van Humberto Tan, die van RTL afscheid moest nemen omdat de kijkcijfers tegenvielen. RTL herhaalde eerder deze week dat het programma de tijd krijgt om te groeien.

Expeditie Robinson

Het best bekeken programma van de donderdagavond was het NOS Journaal van 20.00 uur, dat 1,76 miljoen kijkers trok. Op de tweede plaats stond Expeditie Robinson; 1,34 miljoen mensen zagen hoe zangeres Corry Konings afscheid moest nemen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Bron: ANP

Hoewel de drie meiden ooit een hechte groep vormden tijdens K3, lijkt van die band niks meer over. Kristel, Karen en Josje zijn uit elkaar gegroeid en spreken elkaar zelfs nauwelijks meer. Kristel biecht op dat ze de zwangerschap van Josje in de bladen moest vernemen. 

Er is nog steeds wel contact, maar de relatie is niet meer zo hecht als die ooit was. 'Het is een heel ander leven nu', vertelt Kristel in een interview met RTL Boulevard. Ze gaan niet meer regelmatig bij elkaar op de koffie, maar de drie appen weleens. 

In verwachting

Met als resultaat dat Josje haar niet persoonlijk heeft verteld dat ze zwanger is. 'Ik heb het gelezen dat Josje zwanger was uiteraard, en heb haar van harte gefeliciteerd', aldus Verbeke. Maar Kristel vindt het niet erg dat ze het op deze manier te horen kreeg. 'Iedereen is zijn eigen weg aan het gaan. Ik denk er nog wel veel aan, het is voor altijd in je hart. Maar het is niet dat we de deur bij elkaar platlopen. Ik wens Josje alle liefde in de wereld en veel geluk.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Boulevard | Beeld: ANP