Waren veel voetballiefhebbers blij met de nieuwe bondscoach Ronald Koeman, voor één groep is zijn komst pas écht een zegen: de vrouwen van onze Oranjespelers! De laatste jaren zouden de trainingskampen van het Nederlands elftal immers het toneel zijn geweest van verboden vertier, onthult topinsider Johan Derksen.

Hebben profvoetballers al niet het imago van ideale schoonzoons, soms komen er uit het gesloten voetbalwereldje verhalen naar boven die scandaleuzer zijn dan bevroed had kunnen worden. De miljonairs van het groene gras blijken hun zaakjes buiten het veld namelijk een stuk beter voor elkaar te hebben dan binnen de krijtlijnen, waar ‘onze’ jongens al ruim drie jaar niets noemenswaardigs hebben gepresteerd. Sterker nog: wie een beetje kritisch durft te zijn, zou zelfs kunnen denken dat er een verband bestaat tussen de mindere prestaties van de Oranjespelers en hun gedrag in de dagen dat ze als mannen onder elkaar vertoeven.

Dertig jaar

Al dertig jaar verblijven de spelers van Oranje in hetzelfde gerenommeerde hotel, waar het in de avonden en nachten dat eigenlijk uitgerust moet worden bovenal feesten geblazen is – een publiek geheim onder journalisten, die dit uit angst voor represailles altijd verzwegen. Die zelf opgelegde zwijgplicht is inmiddels verbroken door RTL7-presentator Johan Derksen. Die onthulde zonder blikken of blozen in zijn razend populaire programma Voetbal Inside waarom de nieuwbakken bondscoach Ronald Koeman zijn selectie vanaf nu in een ánder hotel laat verblijven, diep verscholen in de bossen nabij Zeist. ‘Ze worden daar in Noordwijk in de watten gelegd, de spelers,’ vertelt Johan, refererend aan hun vorige hotel.

Lees het hele artikel in de tiende editie van Story. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Maurice van Steen

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week de BN'ers die genieten van de warme tempaturen in ons kikkerlandje.

 

A post shared by Gerard Joling (@gerard_joling) on

 

A post shared by gerardekdom (@gerardekdom) on

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Het blijkt dat René Froger ook nog een aantal knappe kinderen op de wereld heeft gezet. Eén daarvan is Maxim Froger. 

Maxim Froger deed in 2008 mee aan het programma Kinderen dansen op het ijs en won de schaatscompetitie. Maxim was blij dat zijn vader in de buurt was. "Hij kan af en toe even een knikje geven of een hand opsteken, zo van 'het gaat goed, pik', daar word ik ook weer rustig van."

Wij hebben wat foto's van Maxim opgezocht op zijn Instagram en zó ziet Maxim Froger er nu uit:

 

✖️

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

My brother the supermodel @dannyfroger

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

Vanavond mogen we weer en ik heb er super veel zin in! @stijnvanvliet jij ook? Haha

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP | Bron: Grazia