Waren veel voetballiefhebbers blij met de nieuwe bondscoach Ronald Koeman, voor één groep is zijn komst pas écht een zegen: de vrouwen van onze Oranjespelers! De laatste jaren zouden de trainingskampen van het Nederlands elftal immers het toneel zijn geweest van verboden vertier, onthult topinsider Johan Derksen.

Hebben profvoetballers al niet het imago van ideale schoonzoons, soms komen er uit het gesloten voetbalwereldje verhalen naar boven die scandaleuzer zijn dan bevroed had kunnen worden. De miljonairs van het groene gras blijken hun zaakjes buiten het veld namelijk een stuk beter voor elkaar te hebben dan binnen de krijtlijnen, waar ‘onze’ jongens al ruim drie jaar niets noemenswaardigs hebben gepresteerd. Sterker nog: wie een beetje kritisch durft te zijn, zou zelfs kunnen denken dat er een verband bestaat tussen de mindere prestaties van de Oranjespelers en hun gedrag in de dagen dat ze als mannen onder elkaar vertoeven.

Dertig jaar

Al dertig jaar verblijven de spelers van Oranje in hetzelfde gerenommeerde hotel, waar het in de avonden en nachten dat eigenlijk uitgerust moet worden bovenal feesten geblazen is – een publiek geheim onder journalisten, die dit uit angst voor represailles altijd verzwegen. Die zelf opgelegde zwijgplicht is inmiddels verbroken door RTL7-presentator Johan Derksen. Die onthulde zonder blikken of blozen in zijn razend populaire programma Voetbal Inside waarom de nieuwbakken bondscoach Ronald Koeman zijn selectie vanaf nu in een ánder hotel laat verblijven, diep verscholen in de bossen nabij Zeist. ‘Ze worden daar in Noordwijk in de watten gelegd, de spelers,’ vertelt Johan, refererend aan hun vorige hotel.

Lees het hele artikel in de tiende editie van Story. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Maurice van Steen

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders