D66-voorman Alexander Pechtold ligt andermaal hevig onder vuur om zijn cadeau gekregen Scheveningse appartement. Pechtolds ‘penthouse’ was onder meer de geheime locatie waar zijn privéleven tijdens een huwelijkscrisis met echtgenote Froukje weer dynamiek kreeg door zijn jonge minnares Anne. De flat werd het decor van vlammende verliefdheid, intens verdriet en gevoelens van verraad. Story publiceert een reconstructie* van een politiek liefdesdrama. 

Omdat Anne klachten van depressieve aard ervaart, heeft ze medicatie voor-geschreven gekregen die dat moeten temperen. Ook dit keer lijkt dat de reden dat de anticonceptiepil niet deed waarvoor die geslikt wordt. Volgens voornoemde vrienden dringt Alexander als hij hoort van Anne’s zwangerschap aan op een abortus. Hoewel Anne de situatie verschrikkelijk vindt, overweegt ze dit mogelijke zesde kindje te houden; door haar oersterke moedergevoel kan ze een abortus bijna niet als optie zien. Er groeit inmiddels een levend wezentje in haar, weet ze – hoe nietig op dat moment dan ook. Anne wordt dan gebeld door haar moeder die op haar beurt door Alexander gebeld was. De D66-leider had gezegd dat hij Anne zo miste en hoopte met haar 
een toekomst op te kunnen bouwen.

Abortus

Anne laat Alexander weten dat hij langs kan komen, maar dat ze niet weer een dwingende preek over een abortus wenst aan te horen. Alexander houdt vol dat hij over de voortzetting van hun relatie wil komen praten. Anne vraagt een vriendin bij de ontmoeting aanwezig te zijn. Alexander houdt die avond tot diep in de nacht een vlammend betoog over hun liefde. Naar aanleiding daarvan besluit Anne, die niets liever wil dan met Alexander een normale liefdesrelatie op te bouwen, 
de knoop door te hakken: die nacht 
nog, kort na het vertrek van Alexander, neemt ze een abortuspil die haar zwangerschap onherroepelijk beëindigt. Het is haar investering in de toekomst – een met Alexander aan haar zijde. Als ze hem laat weten wat ze gedaan heeft, komt Alexander de volgende ochtend naar haar toe. Hij laat haar weten dat hij er nog eens over nagedacht heeft, 
en dat hij alsnog geen toekomst voor hen samen ziet, en dat hij hun relatie daarom verbreekt...

Weten hoe dit afloopt? Lees het in Story editie 26. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte / Maarten Hartman

*Deze reconstructie kwam tot stand met medewerking van meer dan drie betrokkenen uit de directe omgeving van Alexander Pechtold, Anne Lok en andere genoemde personen, via ter inzage verkregen correspondentie, openbaar toegankelijke gegevens alsmede eerdere publicaties. De insiders wilden hun verhaal doen op voorwaarde van anonimiteit; hun persoonsgegevens zijn bekend bij en geverifieerd door Story. Anne Lok alsmede haar ex-partner Fred hebben aan-gegeven naar aanleiding van deze reconstructie geen commentaar te willen geven. Namens Alexander Pechtold reageert zijn politiek assistent Elise van Zeeland: ‘Ik kan bevestigen dat de relatie tussen Alexander Pechtold en Anne Lok al enige tijd voorbij is.’ Op de tweede kwestie (de zwangerschap en de abortus) wil Van Zeeland, nadrukkelijk zonder daarmee mogelijkerwijs iets te bevestigen, geen commentaar geven.

Na vijftien jaar had Antje Monteiro weer een hoofdrol te pakken; sinds dit voorjaar vervult ze de rol van Donna in de musical MAMMA MIA! En daar kreeg ze ook meteen drie mannen cadeau bij.

Antje speelt al een aantal weken de sterren van de hemel in MAMMA MIA! de musical. Aan mannelijke aandacht geen gebrek. De musicalactrice heeft maar liefst drie geliefden op de planken! 'Er is ontzettend veel gespeculeerd over de invulling van deze rollen,' zegt Stage Entertainment-directeur Albert Verlinde over de casting. 'We waren op zoek naar drie goede acteurs met de charme, de looks en de humor die nodig is voor deze mannelijke hoofdrollen en die hebben we gevonden in Dieter, Emiel en Zjon.' Tijd om kennis te maken met deze heren. 

Zjon Smaal

Zjon is geen onbekende in musicalland. Hij was te zien als Tony in The Bodyguard. Hij speelde verder onder andere in Soldaat van Oranje, Sister Act, The Sound of Music en Ciske de Rat. Voor zijn rol in The Full Monty won hij een John Kraaijkamp Musicalaward en hij kreeg nominaties voor zijn aandeel in Urinetown en Sister Act.

Dieter Troubleyn

De Belgische Dieter is een duizendpoot. Hij speelde eerder in musicals als Jesus Christ Superstar en Les Misérables, maar ook in series zoals Costa, Spangen, Onderweg naar Morgen en Danni Lowinski. Daarnaast werkt hij als stemacteur én radio-dj.

Emiel de Jong

Emiel is het groentje van het stel. Hij had voor MAMMA MIA! alleen nog ervaring met zijn eindmusical van groep 8. De acteur heeft wel rolletjes gehad in televisieseries. Daarnaast is hij onderdeel van het cabaretduo Schudden.

€ 10,- voordeel op MAMMA MIA! kaarten

Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z’n leven bij deze gegarandeerde feel-good musical. Met meer dan 20 ABBA-hits, die briljant worden verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben MAMMA MIA! in hun hart gesloten. Wervelend, energiek, romantisch, vrolijk, zomers en ontroerend. Wil je MAMMA MIA! live beleven? Boek dan kaarten en ontvang € 10,- voordeel per kaart. Geldig op voorstellingen t/m 31 maart 2019. Exclusief bij Theaterclub.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Eind november zijn Waylon (38) en Bibi Breijman (27) de trotse ouders geworden van hun dochtertje Teddy. De twee maakten het nieuws bekend met een reeks mooie foto’s van onder andere moeder en kind, maar nu hebben ze ook een eerste kiekje als gezin gedeeld.

In de Instagram Stories van de vlogger is een foto verschenen waarop te zien is hoe ze haar dochter vasthoudt. Waylon staat erachter en kijkt vol trots in de camera. ‘Family love’, schrijft Bibi bij het kiekje waarop ze haar kindje onherkenbaar heeft gemaakt middels een geel hartje.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders/Instagram Stories | Flaironline.nl