D66-bekendheid Boris van der Ham, die een mannelijke partner heeft, is vader geworden van een dochtertje. Het is zijn tweede kind: zeven jaar geleden kreeg hij al een zoon.

Zijn beide kinderen wonen bij een lesbisch stel, waarmee hij al lange tijd bevriend mee is. ‘We hebben elkaar bij onze kinderwens geholpen,’ vertelt Boris aan Story. In samenspraak met hun moeders worden de namen van zijn kinderen niet bekendgemaakt. 

Article continues after the ad

Alexander Pechtold

De eerste kennismaking met zijn dochter zal Boris nooit meer vergeten. ‘Ook al wist ik al negen maanden dat er een kindje kwam, dan nog voelde de ontmoeting met ons dochtertje erg wonderlijk. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik nu twee kinderen heb. Dat moet nog even indalen.’ Hij heeft van veel mensen felicitaties gehad, zo ook van zijn voormalige partijleider Alexander Pechtold. ‘Ik heb van Alexander een heel lief sms’je gehad.’ Buiten zijn babygeluk, heeft Boris meer goed nieuws te melden. ‘Ik woon sinds kort samen met mijn vriend Leon, met wie ik anderhalf jaar samen ben.’  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders