Twee weken terug onthulde Story al de eerste foto’s van D66-voorman Alexander Pechtold (52) en zijn nieuwe liefde, partijgenote Anne Lok (35). De twee beleefden een romantisch weekend in Pechtolds vrijgezellenappartement in Wageningen. Pikant daarbij is dat Pechtolds flat zich op honderd meter afstand bevindt van zijn voormalige echtelijke villa, waar zijn ex-vrouw Froukje met hun tienerkinderen Elske en Jacco woont.

Dit verhaal verscheen eerder al op Story.nl.

Anne werkt in het onderwijs en is moeder van vijf kinderen, onder wie een meisjestweeling. Ze is gescheiden en woont in Meppel. In die plaats heeft ze zich voor D66 verkiesbaar gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. De partij van haar geliefde heeft haar op de vijfde plaats gezet. Eerder was Anne raadslid in de gemeenteraad van Steenwijkerland.

De vrouw die Pechtolds hart weer sneller doet slaan na zijn scheiding van Froukje, heeft hun relatie binnen de Meppeler gemeenschap bevestigd. Hoewel ze niet wilde ingaan op details van hun romance, liet ze zich ontvallen dat ‘het een heel mooi verhaal is'. Een woordvoerder van Pechtold zou inmiddels hebben laten weten dat Anne en de D66-leider elkaar al wat langer kennen en zien, maar laat in het midden sinds wanneer.

Pechtold zelf praat zelden over zijn privéleven. In weekblad Margriet vertelde hij eens over de impact van zijn scheiding en vertrek thuis. ‘Ik ben terughoudend met details over de kinderen, want mijn beroep heeft al genoeg impact op hun leven,’ zei hij. ‘Mijn vrouw en ik wonen om de beurt in ons huis. We hebben dat in deze fase denk ik op een goede manier georganiseerd, met name voor onze twee kinderen. Zij hebben een vaste plek. Geen enkel probleem. Op maandagavond ben ik meestal op tijd thuis en bak ik pannenkoeken met mijn kinderen. Natuurlijk zou ik best iets vaker lekker met z’n allen bij elkaar willen zijn. Maar ik ben ook niet iemand die doordeweeks ’s avonds op de bank zou willen zitten.’

Foto's: Edwin Smulders

Downton Abby verschijnt in het najaar van 2019 op het witte doek. Goed nieuws voor alle fans die sinds de eerste aflevering verkocht waren.

De serie liep van 2010 tot en met 2015 en er verschenen zes seizoenen. Het verhaal gaat over de standverschillen in de periode 1912 - 1925 en speelt zich af in een groot Engels landhuis. 

'Sinds de serie is beëindigd wachten veel fans van Downton op het volgende hoofdstuk van de Crawley-familie', zegt Peter Kujawski van het productiehuis Focus Features. 'We zijn zeer verheugd om deel uit te maken van deze ongelooflijke groep filmmakers en de wereld van Downton volgend jaar september naar het grote scherm te brengen.' 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: RTL Boulevard

Bewoners: oud-voetballer en tegenwoordig tv-analist René van der Gijp (57) en zijn tienerzoon Nicky; oudste zoon Sanny komt geregeld langs.
Beschrijving: een vrijstaande bungalow uit 1961 van 162m² met een eigen oprit en carport, in een rustig buurtje met rijtjeshuizen en flats in de Plantenwijk in Dordrecht. Het is strak en licht ingericht, met opvallende reproducties van naakttekeningen en foto’s van Marilyn Monroe en Brigitte Bardot aan de muur. In de achtertuin bevindt zich een zwembad.
Betaald: € 520.000 (2008). René bezit ook nog een huis in Rotterdam en een appartement in Scheveningen.
BN’ers in de buurt: Inge de Bruijn (Barendrecht), Robin van Persie (Rotterdam), Gerard Cox (Mijnsheerenland).

Bekijk foto's van de bungalow in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders