Alberto Stegeman moet al jaren zijn mond houden over zijn undercover-acties tot ze zijn uitgezonden. Maar over zijn privéleven houdt hij ook het een en ander geheim: de SBS 6-ster blijkt al jaren verloofd te zijn. 

Laat het maar aan Alberto Stegeman over om een geheim te bewaren. De misdaadjournalist heeft lang verborgen weten te houden dat hij in het huwelijksbootje stapt met zijn partner Judith. Nu maakt hij het blijde nieuws toch bekend via Instagram. 'Een grote shoutout naar deze prachtvrouw Judith. Nog iedere dag prijs ik me gelukkig met deze lieve, grappige en sterke vrouw. En een geweldige moeder natuurlijk! Wanneer gaan we nou echt eens trouwen lief?', schrijft hij bij een foto met zijn Judith.

Article continues after the ad

Uitgestelde bruiloft

Het nieuws over zijn verloving was nog helemaal niet bekend. Aan Shownieuws licht hij meer toe: 'Ik weet niet eens meer wanneer het was,' vertelt hij over de verloving. 'Maar toen kwamen de kindjes en hebben we besloten de bruiloft uit te stellen, want je wilt wel gewoon lekker kunnen drinken. Na de kindjes kwam de hele coronatoestand.' De bruiloft is voor nu even op de lange baan geschoven, maar het is wel de bedoeling dat het stel in het huwelijksbootje stapt. 'Het komt er vast en zeker ooit van.'

Beeld: Peter Smulders | Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.