Bonje tussen buren Albert Verlinde en Connie Witteman. Zij deelde haar kritische mening over de coronaregels en hij reageerde daar in Shownieuws heftig op met de woorden dat zij haar door het trappenhuis wilde trekken. 

Iets waar hij nu toch wel een beetje spijt van heeft. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

IK BEN IN SHOCK...omdat Albert Verlinde gisteravond in het late shownieuws mij bewust schoffeerde...en bekent maakte, dat”als hij mij tegenkomt”(hij woont naast mij) HIJ MIJ DOOR HET TRAPPENHUIS ZAL TREKKEN...omdat hij het er niet mee eens is wat ik gisteren op mijn insta heb gezegd... omdat “ik” niets meer van de regels snap! Sowieso houd ik er al niet van als mannen... vrouwen bedreigen...en al helemaal niet dreigen met fysiek geweld... dus ik zal aangifte doen bij de politie omdat ik niet tegen zo’n grote agressieve man ben opgewassen! En ja...Sorry...Ik heb gezegd... Mark Ruttuh je zit te Kuttuh...omdat Mark Rutte zegt...Reizen mag naar het Caribisch gebied o.a naar Curaçao en Bonaire... maar Hugo de Jonge die vlak naast Mark Rutte staat , zegt... laten we met z’n allen thuis blijven...want de ziekenhuizen, artsen en verpleegkundigen kunnen het bijna niet meer aan!! Wij mogen in ons land niet met meer dan 2 personen op straat en ook maar 2 personen op visite... en de regels worden in ons land aankomende week nog wat strakker aangescherpt!! Onze feest maanden zullen er bij ons dan toch hèèl anders uit gaan zien!! Waarom voor de 1 wel en de ander dan weer niet? Maar we mogen van Mark Rutte wèl 3x per dag met 400 personen opgepropt in een vliegtuig op en neer daar vakantie gaan vieren?? Dus zal daar ook alles wèl open zijn...want Albert liet ook weten dat ze zich daar zò goed aan de regels houden... dus wij hier dan niet?? Want bij ons zijn alle Horeca enz enz dicht...ivb met besmettingen toch?? En... als al die duizenden mensen dan weer terug komen, worden zij dan eerst getest voordat ze ons land weer binnenkomen en/ of gaan ze dan in quarantaine?? En anders... beginnen we dan in January weer opnieuw aan een 3e Corona golf?Sorry, maar ondanks dat Albert Verlinde mij “en plein publique” en bewust gisteravond in het late shownieuws liet weten... “mij door het trappenhuis te wil trekken”...begrijp ik het nog steeds niet!! Albert zegt ook... Daar gaat Rutte niet over👀maar...aldus Albert... “Rutte vertelt het”...Ow...maar Mark Rutte liet toch ook per direct onze Koning Willem Alexander en zijn gevolg terug vliegen? SLUIT DE GRENZEN VOOR IEDEREEN!!

Een bericht gedeeld door ₵Ø₦₦łɆ₴₱Ø₩ɆⱤ (@conniespower) op

Koffie staat klaar

Na de uitzending heeft Verlinde direct geprobeerd Connie te bereiken, maar die had geen behoefte aan contact. 'Die kop koffie die staat', zegt hij maandagavond aan tafel bij de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Beau.

Rutte is aan het kutten

In de video roept Witteman op de grenzen te sluiten, iets wat Verlinde onverantwoord vindt. 'Iedereen mag zijn eigen mening hebben en iedereen mag zijn eigen emotie hebben', zegt hij daarover. Hij benadrukte aan tafel dat hij haar niet had gezien afgelopen weekend, omdat hij niet thuis was.

Article continues after the ad

Niet zo bedoeld

'Het was overdrachtelijk bedoeld. Ik wil helemaal geen lijfelijk geweld', aldus Verlinde. De 69-jarige Witteman gaf eerder aan aangifte te doen, omdat 'ik niet tegen zo'n grote agressieve man ben opgewassen.' Ze vindt het onbegrijpelijk dat Verlinde haar op televisie zo schoffeerde.

De presentator heeft nu spijt als haren op z'n hoofd. 'Ik hoop oprecht dat het snel goedkomt', zegt Verlinde over de ruzie.

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.