Na de scheiding van Onno en zijn vertrek bij RTL Boulevard nam Albert Verlinde flink wat gas terug. Maar de presentator heeft grootse plannen: een verhuizing naar een Mediterrane plek. In Story vertelt hij over zijn toekomstdroom. En: is er na zijn veelbesproken scheiding een nieuwe man in zijn leven?

Lees ook: Albert Verlinde emotioneel over afkomst

Relatie?

Albert maakte in 2014 een nieuwe start toen hij zijn relatie met Onno, met wie hij 22 jaar samen was, zag stranden. Een half jaar na de breuk leek Albert weer open te staan voor de liefde. 'Ik ga niet actief op zoek, maar ik sluit mij er zeker niet voor af.' Onlangs liet hij nog weten dat er weleens iemand naast hem op de bank zou passen, maar vooralsnog blijft het plekje onbezet. 'Ik ben nog steeds single, er is niemand. Maar mocht ik het weer leuk hebben met iemand, dan houd ik dat eerst een tijdje voor mezelf. Ik ben gelukkig, en voor de rest: laat mij mijn gang maar gaan...'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 27 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

Beeld: Peter Smulders