Als baas van theaterproducent Stage mocht Albert Verlinde vorige week weer vele prijzen afvinken voor zijn succesmusicals The Lion King (beste musical), Was getekend, Annie M.G. Schmidt (vier awards), Fiddler on the Roof (twee awards) en On Your Feet! (speciale award). Logisch dat Albert glunderend door de Amsterdamse P.C. Hooftstraat loopt, wanneer Story hem daar treft. Hoewel hij met recht zijn middelvinger zou mógen opsteken naar de criticasters die destijds smalend riepen dat een ‘roddelpresentator’ nooit een concern als Stage zou kunnen besturen, houdt Albert het deftig als hij is bij een duim omhoog. En wie het laatst lacht, lacht het best: RTL Boulevard is sinds zijn vertrek aldaar nauwelijks nog een schím van wat het ooit was. 

Dit verhaal komt uit editie 5 van Story. Deze ligt nu in de winkel.


Beeld: ANP

 

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP