Albert Verlinde (61) en Onno Hoes (61) verruilen hun appartement in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat, dat te koop staat voor 2,9 miljoen euro, voor een riant appartement nabij het Museumplein. Drie jaar geleden zetten de twee hun handtekening onder het koopcontract van het droomappartement op de vierde verdieping van het luxe nieuwbouwcomplex De Hooch. Nu de ruim twee miljoen kostende woning eindelijk casco is opgeleverd, kunnen Albert en Onno aan de slag met het plaatsen van onder meer een keuken en badkamer en de inrichting, wat volgens bronnen ongeveer een jaar in beslag zal nemen.

Dat het koppel ooit weer SAMEN het geluk zou vinden, had niemand kunnen bevroeden toen ze in de herfst van 2014 bekendmaakten uit elkaar te gaan. Tijdens hun 22-jarig samenzijn overleefden Albert en Onno twee keer een ernstige liefdescrisis. Onno’s buitenechtelijke affaire met toyboy Ruud Schepers leidde zelfs tot een heus schandaal, maar hun liefde leek ook dat te overwinnen. Toch besloten Albert en Onno te gaan scheiden.

Affaire

Inmiddels zijn de twee gelukkiger dan ooit. ‘Ondanks die affaire zijn Onno en ik nooit echt uit elkaar geweest,’ vertelt Albert nu in Nouveau. ‘Iemand kan best eens uit de bocht vliegen, maar daar hoeft geen levenslang op te staan.’ Albert steekt ook de hand in eigen boezem. ‘Dat het kon gebeuren, kwam ook doordat ik heel druk was met mijn werk, juist in een tijd waarin hij veel te verwerken had, zoals de suïcide van zijn zwager Antonie Kamerling en de dood van zijn beide ouders. Misschien heb ik hem toen niet de steun gegeven die hij nodig had. Maar de band tussen Onno en mij is heel diep geworteld. We zijn dertig jaar bij elkaar. Daar komt niet zomaar iets of iemand tussen.’ Dat liefde alles overwint hebben Albert en Onno, die dolblij zijn dat ze elkaar weer hebben gevonden, wel bewezen.

 Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

Article continues after the ad