Na het einde van 6 Inside in juni heeft Albert Verlinde geen haast om snel weer op televisie te komen. De presentator en theaterproducent, die vorig jaar een contract van twee jaar tekende bij Talpa, neemt de tijd om goed na te denken over wat hij nou precies wil. Die ruimte krijgt hij ook, vertelde Albert maandag aan BuzzE tijdens de castpresentatie van TINA - De Tina Turner Musical.

Wel kijkt de presentator samen met zijn werkgever naar de volgende stap. "We zijn oprecht aan het praten, maar er is verder niks over te zeggen dan dat er gesprekken zijn", aldus Albert. "Ik krijg heel mooi de tijd van Talpa om erover na te denken. Dat is echt fijn. Over twee weken staat er weer een gesprek gepland."

Article continues after the ad

Musicals

De algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland hoeft zich dankzij de producties Anastasia, Lazarus en vanaf volgend jaar TINA - De Tina Turner musical in ieder geval niet te vervelen. "Het gaat goed, maar het is wel heel druk. Natuurlijk is het zwaar, maar ons team is een geoliede machine en we doen het allemaal samen."

Tina Turner

Op de musical over zangeres Tina Turner, die in februari in première gaat in het Beatrix Theater in Utrecht, is Albert erg trots. Vooral het verhaal spreekt hem aan. "Het is een vrouw is die zo veel achterstanden in haar leven had. En om dan niet verzuurd te raken, of niet aan verschrikkelijke middelen te gaan maar dan de kracht in jezelf te vinden en uiteindelijk Tina Turner te worden. Dat is een inspiratie en een prachtige boodschap: iedereen kan zichzelf worden."

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.