Het is een half jaar geleden dat de grote liefde van André van Duin, Martin Elferink, overleed. De komiek staat stil bij het grote verlies met een ontroerende foto.

André deelt een foto van zijn echtgenoot die een telefoontje pleegt in een fauteuil. Hij kijkt opgetogen en liefdevol in de camera. 'Vandaag alweer een half jaar geleden', schrijft de komiek erbij, met daarachter een verdrietige emoji. Het mag duidelijk zijn dat André zijn grote liefde elke dag mist. 

Article continues after the ad

'Ik praat nog elke dag met hem'

Van Duin rouwt nog steeds om Martin. 'Ik praat elke dag nog wel even met hem', bekende hij in het programma De geknipte gast. 'Maar ik worstel niet met de vraag wat het leven nog voor zin heeft. Ik ben nog populair, ik heb werk, ik sta in de aandacht. Ik kan mij voorstellen dat het een heel andere zaak zou zijn als ik dat allemaal niet had.'

Slopend ziekbed

Bij Martin werd in augustus vorig jaar botkanker geconstateerd. Destijds verklaarde de komiek dat de behandeling goed ging en dat ze daarom 'zeer hoopvol' waren. Helaas mocht het niet zo zijn, Martin overleed vorige week maandag. 'De strijd tegen de vreselijke ziekte kanker heeft Martin verloren, maar onze liefde voor elkaar is onoverwinnelijk,' aldus André in een korte verklaring. De twee ontmoetten elkaar in 2003 en waren sinds 2006 getrouwd.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.