De SBS6-Presentatrice Airen Mylene kan zonder het luisterend oor van haar vriend Taeke Taekema het presenteren van Hart in Aktie niet aan. Ze is binnenkort te zien als nieuw gezicht van het hulpprogramma Hart in Aktie. Dat vertelt de presentatrice in het AD.

Luisterend oor

“Als ik na een opnamedag thuiskom, moet ik zo’n verhaal echt even verwerken. Hij luistert onwijs goed en zegt de juiste dingen”, zegt Airen over haar vriend. “Daar ben ik blij om, want die verhalen kan ik niet loslaten. Ik neem ze met me mee. Ik denk dat ik eraan onderdoor zou gaan als ik niet met hem erover had kunnen praten.”  Ze ontmoette hockeyer Taeke bijna twee jaar geleden tijdens de opnames van het spelprogramma Wie is de Mol?

Huwelijk? 

Een paar maanden geleden zijn de twee tortelduifjes gaan samenwonen. “Dat dit zou voortkomen uit Wie is de Mol? had ik totaal niet verwacht, maar het klopt helemaal tussen ons.” Van samenwonen komt al snel het huwelijk, in ieder geval als het aan Airen ligt. “Ik wil dan wel ouderwets en traditioneel gevraagd worden. Hij moet op zijn knieën voor me”, vertelde Airen in de ochtendshow van Radio 10-dj Lex Gaarthuis.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders. Bron: Ochtendshow Radio 10, AD, RTL Boulevard