Airen Mylene en Taeke Taekema zitten op een roze wolk, want ze verwachten hun eerste kindje. De twee geven hun eerste interview na de bekendmaking van de zwangerschap.

Onverwacht

"Het was best wel onverwacht. Welkom, maar vrij onverwacht", vertelt de presentatrice aan Shownieuws. Airen biecht op dat het sneller raak was dan ze hadden verwacht. Inmiddels zijn ze helemaal aan het idee gewend. Het koppel is al aan het nadenken over een naam! "We zijn druk bezig met lijstjes, maar dat iemand heel oud moet worden met deze naam is een enge gedachte," vertelt de aanstaande vader. 

Trouwplannen

Hoewel Airen al heeft toegeven dat ze volmondig ja zou zeggen op een huwelijksaanzoek, is een bruiloft nog niet aan de orde. "Ik zeg nog steeds volmondig ja als ik gevraagd zou worden. Maar ik wil ook een goed feestje vieren, dus ik wil niet zwanger zijn als ik trouw," geeft Airen toe. De trouwplannen zijn dus naar de lange baan geschoven. 

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders