Melania Trump overhandigde Michelle Obama een cadeautje bij de inauguratie van Donald Trump. De hele wereld zag hoe Michelle voor het Witte Huis met de doos stond te hannesen. Nu weten we eindelijk wat erin zat én waarom de voormalige first lady er ietwat ongemakkelijk mee deed.

Door: Faye Heijnis (Libelle)

Fotolijst

In The Ellen DeGeneres Show wordt Michelle gevraagd wat ze nou van Melania heeft gekregen. “Een heel mooie fotolijst”, doet ze uit de doeken. Ook weten we dat deze van Tiffany & Co is, en zien we een prachtige, met diamanten bezaaide lijst voor ons.

Article continues after the ad

Onverwacht

En ja, Michelle vond het oprecht leuk dat ze dat kreeg van Melania. Maar ze had geen cadeautje verwácht. Samen met Ellen bekijkt de goedlachse vrouw van Barack Obama het ongemakkelijke tafereeltje terug. 'Normaal hoor je precies wat je gaat doen en waar je moet staan. Dus toen ik het cadeautje kreeg, was ik een beetje van de leg. Al het personeel was weg en niemand pakte het cadeau van me aan. Gelukkig redde mijn man me, nam hij het cadeautje over en nam het mee naar binnen.'

Auteur: Libelle | Beeld: SAUL LOEB (ANP)