Melania Trump overhandigde Michelle Obama een cadeautje bij de inauguratie van Donald Trump. De hele wereld zag hoe Michelle voor het Witte Huis met de doos stond te hannesen. Nu weten we eindelijk wat erin zat én waarom de voormalige first lady er ietwat ongemakkelijk mee deed.

Door: Faye Heijnis (Libelle)

Fotolijst

In The Ellen DeGeneres Show wordt Michelle gevraagd wat ze nou van Melania heeft gekregen. “Een heel mooie fotolijst”, doet ze uit de doeken. Ook weten we dat deze van Tiffany & Co is, en zien we een prachtige, met diamanten bezaaide lijst voor ons.

Onverwacht

En ja, Michelle vond het oprecht leuk dat ze dat kreeg van Melania. Maar ze had geen cadeautje verwácht. Samen met Ellen bekijkt de goedlachse vrouw van Barack Obama het ongemakkelijke tafereeltje terug. 'Normaal hoor je precies wat je gaat doen en waar je moet staan. Dus toen ik het cadeautje kreeg, was ik een beetje van de leg. Al het personeel was weg en niemand pakte het cadeau van me aan. Gelukkig redde mijn man me, nam hij het cadeautje over en nam het mee naar binnen.'


Auteur: Libelle | Beeld: SAUL LOEB (ANP)

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders