Trouble in The Voice-paradise! De eerste beelden van de heftige ruzie tussen Anouk en Lil’ Kleine zijn binnenkort op televisie te zien. In de eerste beelden is te zien hoe Anouk de kleine rapper hard onder vuur neemt…

Lil' Kleine weigert iets te zeggen bij een van de Battles, waarin zijn talenten tegen elkaar strijden. Anouk is het daar niet mee eens. ”Je zit hier toch om je mening te geven of niet? Als jij er niet had gezeten, dan was hij er helemaal niet geweest. Ik heb ook vaak een mening die niet prettig is, maar dat maakt toch niet uit?!” Pas midden januari zal dit op televisie te zien zijn. De heftigste uitspraken zouden echter achter de schermen zijn gedaan. RTL heeft een reactie over de huidige situatie gegeven bij RTL Boulevard en dat voorspelt nog weinig goeds. ”De kou is nog niet uit de lucht. Dat is onveranderd.”

Article continues after the ad

De aanvaring 

In november werd bekend dat Lil’ Kleine en Anouk achter de schermen bij The Voice of Holland knallende ruzie hebben gehad. De rapper zou haar ‘kankerhoer’ hebben genoemd en er zou zelfs zijn gevochten. ”De kou is nog niet uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt”, aldus een woordvoerder van RTL. 

Lil' Kleine over de ruzie

De rapper werd bij Radio 538 naar de ruzie gevraagd. ”Nou, gevochten is niet waar,” reageerde hij. ”En ik wil me vooral focussen op The Voice. Ik ben niet uit op ruzie. De media heeft zich genoeg geuit, Anouk heeft genoeg geuit. Als ze maar weten dat ik niet voor de ruzie kom en gewoon voor The Voice! (…) Ik maak het met veel plezier. En we maken het met zijn allen af met veel plezier!”

Lil’ Kleine zou wel zijn excuses hebben aangeboden aan Anouk... 

Wordt vervolgd! 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl, beeld: ANP