Doordat de typetjes in De TV Kantine steeds langer in de make-up stoel zitten, waar ze vervolgens voorzien worden van de beste grime make-up, is het soms best moeilijk om uit te vogelen welke acteur of actrice achter het typetje zit. Zo ook tijdens de aflevering van gisteravond…

Elise Schaap als Duncan Laurence

Waar iedereen een paar weken geleden compleet in de ban was van wie nou de rol van Martien Meiland op zich nam, was het voor sommigen gisteren ook weer een raadsel wie Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence speelde. Al snel bleek niemand minder dan De TV Kantine-koningin Elise Schaap niet alleen Chantal Janzen te imiteren, maar aan dezelfde tafel ook nog eens in de huid van Duncan te zijn gekropen. 'Wat kan Elise Schaap niet? Fantastisch! Wat een talent', schrijft een enthousiaste kijker op Twitter.

Article continues after the ad

Koningin Máxima

Op Twitter krijgt de actrice wederom weer veel lof voor het perfect nadoen van de typetjes die ze speelt. Zo wist ze dit seizoen naast Chantal en Duncan ook onder anderen Nikkie Plessen, Ryanne van Dorst en Nienke Plas perfect te imiteren. Maar er luidde gisteravond ook enige kritiek. Want waar Elise op de bank bij Linda’s Zomerweek liet zien onze koningin Máxima qua stem perfect na te kunnen doen, werd er gisteren gekozen om Irene Moors de rol van de koningin te spelen. 'Jeetje, wat een gemiste kans zeg. Elise Schaap kan koningin Máxima perfecter dan perfect nadoen' en 'Heb je Elise Schaap die een briljante Máxima kan nadoen, en dan laat je Irene in die rol kruipen' aldus enkele reacties.

Door: Flaironline | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.