Fred van Leer heeft een behoorlijk rot weekend achter de rug. De stylist deelde gisteren een foto waarop te zien is dat zijn rechterarm in een mitella zit. Vandaag vertelt hij wat er is gebeurd. 

Val

De BN'er baalt als een stekker, hij kan zijn rechterarm de komende tijd niet gebruiken. "Ik ben afgelopen zaterdag tijdens opnames van mijn nieuwe programma heel hard gevallen," vertelt Fred. "Hoe en wat precies kan ik niet vertellen, dat wordt nog vervolgd."

 Uit de kom

De arm van Fred is uit de kom geraakt. "Dat doet heel veel pijn," zegt hij. "Nu moet ik 'm minmaal twee weken laten rusten. Ik heb twee dagen helemaal niks gedaan, morgen ga ik weer een beetje beginnen met werk." Fred benadrukt dat hij niet dronken was of drugs had gebruikt tijdens de val. 

Pech

Flinke pech voor Fred, want hij is rechtshandig en kan vrijwel niks met links. "Ik moet nu met links vloggen en dat is heel moeilijk voor mij," zegt hij in de video. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders