Fred van Leer heeft een behoorlijk rot weekend achter de rug. De stylist deelde gisteren een foto waarop te zien is dat zijn rechterarm in een mitella zit. Vandaag vertelt hij wat er is gebeurd. 

Val

De BN'er baalt als een stekker, hij kan zijn rechterarm de komende tijd niet gebruiken. "Ik ben afgelopen zaterdag tijdens opnames van mijn nieuwe programma heel hard gevallen," vertelt Fred. "Hoe en wat precies kan ik niet vertellen, dat wordt nog vervolgd."

 Uit de kom

De arm van Fred is uit de kom geraakt. "Dat doet heel veel pijn," zegt hij. "Nu moet ik 'm minmaal twee weken laten rusten. Ik heb twee dagen helemaal niks gedaan, morgen ga ik weer een beetje beginnen met werk." Fred benadrukt dat hij niet dronken was of drugs had gebruikt tijdens de val. 

Pech

Flinke pech voor Fred, want hij is rechtshandig en kan vrijwel niks met links. "Ik moet nu met links vloggen en dat is heel moeilijk voor mij," zegt hij in de video. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders