Sinds een paar weken kunnen we iedere woensdag genieten van een kersverse aflevering van ‘De Bachelorette’. Hoewel het voor de meeste mannen een compleet nieuwe ervaring is om zoveel camera’s op hun snoet te hebben, zitten er ook kandidaten tussen die het al eens eerder meegemaakt hebben. Zo kun je Chris en Ritchie al kennen van televisie, maar zij blijken niet de enige twee te zijn. Oók Jordy heb je al eens voorbij kunnen zien komen.

Jordy ‘De Bachelorette’

Het is niet de eerste keer dat Jordy op de nationale televisie verschijnt. Waar hij nu een van de kandidaten van De Bachelorette is, was hij dat een tijd geleden van het RTL5-programma The Face. Hierin proberen ervaren modellen om internationaal door te breken en de wereldtop te bereiken.

The Face

Helaas voor Jordy heeft hij het niet ver geschopt in The Face. Hoewel topfotograaf Philip Riches in eerste instantie potentie in de kandidaat zag, werd hij al na de eerste eliminatieronde naar huis gestuurd. In De Bachelorette heeft Jordy tot nu toe gelukkig meer succes en mocht hij zelfs al met Gaby op date.

Oók een bekende moeder

Nóg een grappig weetje: Jordy blijkt niet de enige te zijn thuis die wel houdt van wat camera’s om zich heen. Zo was zijn moeder een van de kandidaten in Utopia 2. Hij bracht regelmatig een bezoekje aan het terrein, waarbij vooral Franny nogal onder de indruk leek van zijn verschijning. Alexandra ziet het in ieder geval wel zitten om haar mogelijke nieuwe schoondochter Gaby in haar armen te sluiten. 'Vanaf 20 mei is mijn zoon te zien bij De Bachelorette met Gaby Blaaser! Gaat hij winnen?', schreef de blondine destijds op Facebook.

Article continues after the ad

De Bachelorette

In De Bachelorette gaat Gaby Blaaser (33) op zoek naar de liefde. Op een romantische droomlocatie in Zuid-Afrika leerde Gaby in vier weken tijd een groep van achttien vrijgezelle mannen kennen. Via de bekende ‘rozenceremonie’ viel er iedere week een kandidaat af. Een “emotionele rollercoaster”, zo omschrijft Gaby de opnameperiode. 'Het was op dat moment mijn hele leven. Je krijgt snel een band, en dan komt er ook heel snel gevoel', aldus de voormalig GTST-actrice tegenover BuzzE. Afscheid nemen van een van de kandidaten viel haar dan ook zwaar. “Dat zijn moeilijke beslissingen die je moet nemen. Ik droomde daar ook heel veel over.' Zonder te verklappen wat het eindresultaat is, heeft het Bachelorette-avontuur haar hoe dan ook iets opgeleverd. 'Ik ben een rijker en mooier mens geworden. Ik durf mensen nu veel meer toe te laten.'

Door: Flaironline | Beeld: RTL