Afvalshow Vet fit verdwijnt na drie afleveringen van de buis. De afvalrace van René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en O'G3NE trok te weinig kijkers naar SBS6. De BN'ers zelf gaan wel door met hun afvalrace. 

"Op tv wordt Vet fit helaas te weinig bekeken", stelt het programmateam op Facebook. "Maar wij gaan online door om de 100 dagen Fit Challenge te voltooien!" Ook René, Brace, Anne-Marie en de drie zussen van O'G3NE hebben het team laten weten door te gaan met hun afvalrace. Shownieuws gaat "wekelijks updates brengen van hoe het met onze BN'ers gaat".

Steenrijk, straatarm 

Vet fit, dat werd gepresenteerd door Irene Moors, ging op 6 maart magertjes van start met 348.000 kijkers. De tweede aflevering trok 242.000 kijkers, afgelopen dinsdag stemden 312.000 kijkers af op het lijnprogramma. In plaats van Vet fit is dinsdag Steenrijk, straatarm te zien bij SBS6. Het programma, waarin een welvarend gezin een week lang van onderkomen en budget wisselt met een minder fortuinrijk huishouden, trok voorheen gemiddeld 1 miljoen kijkers.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron en beeld: ANP 

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders