Afvalshow Vet fit verdwijnt na drie afleveringen van de buis. De afvalrace van René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en O'G3NE trok te weinig kijkers naar SBS6. De BN'ers zelf gaan wel door met hun afvalrace. 

"Op tv wordt Vet fit helaas te weinig bekeken", stelt het programmateam op Facebook. "Maar wij gaan online door om de 100 dagen Fit Challenge te voltooien!" Ook René, Brace, Anne-Marie en de drie zussen van O'G3NE hebben het team laten weten door te gaan met hun afvalrace. Shownieuws gaat "wekelijks updates brengen van hoe het met onze BN'ers gaat".

Steenrijk, straatarm 

Vet fit, dat werd gepresenteerd door Irene Moors, ging op 6 maart magertjes van start met 348.000 kijkers. De tweede aflevering trok 242.000 kijkers, afgelopen dinsdag stemden 312.000 kijkers af op het lijnprogramma. In plaats van Vet fit is dinsdag Steenrijk, straatarm te zien bij SBS6. Het programma, waarin een welvarend gezin een week lang van onderkomen en budget wisselt met een minder fortuinrijk huishouden, trok voorheen gemiddeld 1 miljoen kijkers.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Bron en beeld: ANP