Gordon afkicken

Gordon zit nu sinds een paar dagen in een kliniek om af te kicken van zijn cokeverslaving. En naar omstandigheden maakt hij het goed, laat hij weten op Instagram.

Met een golfstick in zijn hand lacht Gordon naar de camera. "Ik ben er verre van trots op, maar dit hoopte ik wel te bereiken", schrijft hij bij zijn foto op Instagram. "Volgens psychiater Bram Bakker en RTL Boulevard ben ik een voorbeeld voor verslaafden. Het gaat super goed met mij. Ben nu een tijdje onderweg en weet dat dit de enige weg was voor mij!"

Article continues after the ad

Steun & Safari

De zanger is heel erg dankbaar voor alle steunbetuigingen die hij vanuit het hele land heeft mogen ontvangen. "Dat maakt me sterk en nog strijdvaardiger dan ik al was!"

Ondanks alles is er ook nog tijd voor een beetje avontuur tijdens het afkicken. "Ik mag vandaag op safari. We gaan naar de witte neushoorn kijken, maar of dat nou zo verstandig is als ex-cokeverslaafde", grapt hij. "Carpe diem!"

Rehab

Afgelopen woensdag maakte Gordon via social media bekend dat hij gaat afkicken. "Lieve mensen, zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn, maar er mee doorgaan om de ‘pijn’ te verzachten, heb ik ervoor gekozen om een rehabkliniek te bezoeken. Een heftige, maar enige juiste beslissing", schreef hij bij zijn bericht op Instagram.

De presentator is ervan overtuigd dat hij er sterker uitkomt en dan geen behoefte heeft om die 'slechte dingen' nog te doen. "Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders