Meer dan drie miljoen Nederlanders zagen gisteravond hoe de droom van de smoorverliefde Harrold in duigen viel. Boerin Steffi beantwoordde zijn liefde niet en koos voor de andere kandidaat. Harrold bleef met een gebroken hart achter. Maar niet voor lang.

Ontmoeting

Harrold heeft na zijn Boer Zoekt Vrouw-avontuur alsnog de liefde gevonden! Dat heeft hij verteld in de middagshow van Gijs Staverman op Radio 2. Harrold ontmoette de dame in kwestie op een truckfestival in een feesttent. Na een afspraak op een terras sloeg de vonk over. 

Article continues after the ad

Geheime relatie

De Boer Zoekt Vrouw-kandidaat moest zijn liefdesgeluk tot gisteravond geheim houden. 'Ik had haar meteen wel wat te vertellen. Het was ook geen probleem, ze heeft er daarna met verve aan meegewerkt om dit onder de pet te houden,' zei hij. Eén keer ging het bijna mis, toen ze samen in een winkel kwamen. 'Ken ik jou niet ergens van vroegen ze daar, toen heb ik haar maar voorgesteld als mijn zus.' Nu mag Harrold het van de daken schreeuwen. Toch houdt hij de dame in kwestie nog even voor zichzelf.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders