Vanaf oktober is het roer om: Shirma Rouse is de strijd met de kilo's aangegaan en dat werpt zijn vruchten af. De zangeres deelt een foto van het indrukwekkende resultaat tot nu toe.

Shirma is keihard aan het sporten geslagen en heeft haar voedingspatroon aangepakt. Ze is maar liefst vijftig kilo lichter. En dat is te zien. Met trots deelt ze een foto van zichzelf in een jumpsuit. 'Kijk mij flaneren in een jumpsuit!', schrijft de zangeres bij het kiekje. Hoewel ze de strijd tegen de kilo's niet makkelijk vindt, blijft ze zich inzetten 'voor een betere versie van mezelf'. 'We can do it!'

Elke dag sporten

Shirma gaf zichzelf in het najaar van 2019 een challenge: negentig dagen lang elke dag sporten. Die nieuwe ‘hobby’ beviel echter zo goed, dat de zangeres vol goede moed is doorgegaan toen de negentig dagen voorbij waren. Nog steeds sport ze bijna elke dag en daarnaast houdt ze zich aan een streng dieet.

Steun van Fajah Lourens

Fitgirl-vriendin Fajah Lourens was eerder al zo onder de indruk van Shirma’s prestaties, dat ze haar verraste met een uitgebreid pakket vol hulpmiddelen voor Shirma’s sport- en dieetavontuur. 'Je bent zo goed bezig en ik ben trots op je', aldus Fajah destijds. Helemaal overdonderd deelde de soulster toen een video van het cadeau van de ‘killer body motivator’.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.