Frans Duijts heeft een flinke transformatie ondergaan. De volkszanger is vele kilo's kwijt en gaat tegenwoordig afgetraind door het leven. En dat blijft niet onopgemerkt.

Frans deelt een kiekje op Instagram om een programma op Omroep Gelderland te promoten. Maar fans valt vooral het slanke lichaam van de zanger op. Hij wordt overladen met positieve reacties. 'Jeetje Frans, je ziet er echt tien jaar jonger uit,' reageert een fan. 'Je straalt helemaal Frans! Fijn voor je dat het goed gaat,' schrijft een andere fan. 

Article continues after the ad

Gedaanteverwisseling

2019 was het het jaar van zijn grote gedaanteverwisseling. Frans nam een radicale beslissing in de strijd tegen zijn overgewicht. Na oeverloze dieetpogingen en talloze uren in de sportschool kwam hij tot de overtuiging dat alleen een operatie hem nog kon redden. In augustus onderging de zanger daarom een maagverkleining.

Begerige fans

De ‘nieuwe’ Frans roept veel reacties op bij zijn vrouwelijke fans. Sommigen van hen lijken zich niets aan te trekken van het feit dat hij al vijftien jaar is getrouwd met Marloes. ‘De reacties van de vrouwen zijn altijd al best wel oké geweest. Maar nu ik een kaaklijn krijg, zijn de reacties nog toffer. Toch moet de zanger bekennen dat het niet bij alleen complimenten blijft. Sommige dames bieden zich bij hem aan voor diverse slaapkameractiviteiten. 'Gelukkig is mijn relatie goed. Wij kunnen daar tegen. Ik krijg alle steun van Marloes. Natuurlijk vertel ik het ook als zoiets gebeurt. Ze vindt het niet altijd leuk. Maar het hoort er nu eenmaal bij.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.