Shelly Sterk dacht dat het leuk was om haar zoontje Jake te laten zien hoe hij zijn tong moet uitsteken. Dat had ze beter niet kunnen doen: het jochie doet nu niks anders meer!

De presentatrice wendt zich tot Instagram voor opvoedadvies. Ze weet namelijk niet hoe ze haar zoontje moet afleren om zijn tong uit te steken. In een fotoreeks is te zien dat het jochie wel heel vaak met zijn tong uit zijn mond zit. 'Vanmiddag deed ik ff voor hoe hij z’n tongetje uit moest steken. Dacht dat het grappig zou zijn. Slecht plan,' schrijft ze op Instagram. 'Aan alle moedertjes en opvoeddeskundigen, hoe kom ik hiervan af?', vraagt ze zich af. Shelly hoopt dat mensen tips achterlaten om haar hierbij te helpen.

Article continues after the ad

Ontslag

Shelly heeft onlangs het veld moeten ruimen bij SBS. De kersverse moeder kreeg tijdens haar zwangerschapsverlof te horen dat ze niet meer terugkomt als presentatrice bij Shownieuws. 'Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen. Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was.'

Huwelijk

Begin augustus werd naar buiten gebracht dat Shelly met verlof was gegaan. Een jaar eerder stapte ze in het huwelijksbootje met Mark; de twee gaven elkaar het jawoord in het prachtige plaatsje Assisi in Italië. In augustus kwam hun zoontje, genaamd Jake Ebing Sterk, ter wereld.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.