Het is een vraag die onbeantwoord blijft: was Sandra Reemer zieker dan ze deed geloven of is ze onverwachts overleden? Vrienden weten het niet. Bovendien kocht ze vlak voor haar overlijden een appartement in de buurt van haar hartsvriend Addy van den Krommenacker. Intimi vertellen in Story over haar laatste momenten.

Lees ook: Familie en vrienden nemen afscheid van Sandra Reemer

Borstkanker

Sandra's vrienden waren ervan overtuigd dat ze haar borstkanker zou overwinnen. Ze was er zélf van overtuigd. Daarom kwam haar overlijden vorige week als een schok. Boezemvriend Rik Luycx maakte Sandra tijdens haar laatste weken mee. 'Ook haar familie en goede vrienden dachten dat het juist goed ging. Ze leefde in de veronderstelling dat ze de ziekte zou overwinnen. Ze deed er heel luchtig over.'

Nieuw huis

Dat Sandra enkel met haar toekomst bezig was blijkt. Vlak voor haar overlijden besloot ze om haar boerderij te verkopen en een appartement in Den Bosch te kopen. Zo kon ze dichterbij haar familie en vrienden zijn. In de drukte van de stad wilde ze oud worden. Addy kan zich geen leven zonder haar voorstellen. 'Veertig jaar lang zijn we elkaars steun en toeverlaat geweest.'

Groot gemis

De modeontwerp vertelt ook over het grote gemis in haar leven en hoe hij die tijd haar bijstond. 'Ik was er ook bij toen haar toenmalige echtgenoot Ferdi Bolland een vruchtbaarheidsbehandeling onderging om een kindje te krijgen.' Het moederschap was een wens van Sandra. 'Dat ze nooit kinderen heeft gekregen heeft haar lange tijd veel verdriet gedaan.'

Laatste nummer

Vlak voordat Sandra overleed is ze nog de studio ingedoken om een nummer op te nemen. Het emotionele nummer De Tijd is het laatste wat we nog van haar kunnen horen.

 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

Een paar weken geleden schreven we over een té leuk nieuw filmproject van Linda de Mol; April, May en June. Linda bedacht niet alleen het verhaal van deze heerlijke nieuwe film van de makers van Gooische Vrouwen, maar speelt zelf ook nog eens een van de hoofdrollen. Vandaag is bekend geworden wie er nog meer opduiken in het veelbelovende bioscoopspektakel.

‘Eind augustus gaan we filmen’

Onder anderen Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen) en Elise Schaap (Familie Kruis) zijn gecast voor de film. Zij spelen de zussen van Linda. Ook Mark Rietman (Brasserie Valentijn), Gijs Scholten van Aschat (Als de dijken breken) en Olga Zuiderhoek (De 12 van Oldenheim) hebben een rol te pakken. Dat heeft LINDAnieuws, het online platform van Linda de Mol, vandaag bekendgemaakt. “Deze week gaan we repeteren en het script lezen met alle acteurs”, zegt Linda. “Eind augustus gaan we echt filmen.”

Zussen

Het verhaal gaat over de zussen April, May en June die bij elkaar komen als hun moeder ernstig ziek is, naar een verhaal dat bedacht is door Linda de Mol. Will Koopman, die ook onder meer de succesvolle series Divorce, Doris (waarvan ook een heerlijke Bridget Jones-ish filmversie onderweg is) en Familie Kruys maakte, tekent voor de regie. Frank Houtappels is bij het project betrokken als scenarioschrijver.

Leuk vooruitzicht

Linda, Will en Frank werkten eerder ook samen voor de twee Gooische Vrouwen-films. April, May en June moet in 2019 in de bioscoop verschijnen.

Tjitske:

Elise:

 

💛@lovelylane.nl

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Zangeres Anouk heeft ons inmiddels weer koude kikkerlandje verlaten voor een zonnige bestemming. Op Instagram deelt ze een vakantiefoto met haar oudste dochter Phoenix.

Op de foto zit Anouk met haar dochter Phoenix Ray (12) op een bankje terwijl op de achtergrond de zon onder gaat. “Mijn dochter. Mijn liefde”, schrijft ze bij het lieve plaatje. Uit de reacties blijkt niet alleen dat veel mensen Phoenix al zo groot vinden, maar ook dat ze Anouk er zelf goed uit vinden zien. De vakantie doet de zangeres duidelijk goed:

 

Mijn dochter. Mijn liefde❤️ #imyourprotector #phoenixray

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders