Dolgelukkig en trots is Adam Curry: op zondagavond 19 mei trouwde hij met zijn grote liefde Tina! Hij vroeg haar vorig jaar, begeleid door een orkest, ten huwelijk in het Italiaanse Bellagio, en nu gaven ze elkaar in gezelschap van hun dochters, familie en vrienden het jawoord tijdens een emotionele ceremonie in hun Texaanse woonplaats Austin.

In een privéruimte van een chic hotel in Austin, Texas is presentator en mediaondernemer Adam Curry (54) zondag 19 mei getrouwd met zijn twee jaar oudere, grote liefde Tina Snider, die net als de bruidegom Amerikaans is. Tijdens de intieme ceremonie, die klokslag zes uur begon en werd gevolgd door een cocktailparty en een diner dansant, hadden Adams dochter Christina en Tina’s dochters Elise en Ellyn een prominente rol. Daarbij hielden ze ook een liefdevolle speech voor het bruidspaar, waarbij niemand het droog hield.

Article continues after the ad

Voor de bruiloft waren ook Adams jongere zussen Tiffany en Willow en hun beider gezinnen overgevlogen uit respectievelijk Nederland en Italië. Uiteraard was de familie van de bruid aanwezig (Tina komt van origine uit Chicago) en gaven talloze gezamenlijke vrienden uit de Verenigde Staten acte de présence.

Adam, die zijn weelderige manen van weleer heeft omgeruild voor een daadkrachtige coupe, straalde van geluk naast zijn mooie kersverse echtgenote, die Adam amper nog los kon laten op het bruisende feest. Tina kreeg alle handen op elkaar met haar sexy trouwjurk, maar ook Adams dochter Christina maakte indruk met haar elegante blauwe jurk en fraai opgestoken haar. Ze was in het gezelschap van haar ravissante, half-Braziliaanse vriendin Shenta, met wie ze ooit een eigen gezinnetje hoopt te stichten. 

Nieuwe villa

Adam vroeg Tina vorig jaar september tijdens een vakantie door Italië ten huwelijk in het filmische Bellagio aan het romantische Comomeer. Begeleid door een orkest, dat op zijn verzoek Love Story speelde, ging de radiolegende in viprestaurant Mistral op zijn knieën voor de vrouw die hem na zijn veelbesproken scheidingen van zangeres Patricia Paay en kunstenares Micky Hoogendijk blijvend intens liefdesgeluk bracht.

Bruid Tina bekleedt een belangrijke post binnen de charitatieve Ronald McDonald-organisatie in Texas, waarvoor ook Adam zich al jaren inzet. In die hoedanigheid hebben de twee elkaar ook ontmoet. Onlangs kocht het stel een vrijstaand huis in een rustige villawijk in Austin. Daar begint nu officieel hun nieuwe leven als de heer en mevrouw Curry. 

Dit artikel komt uit Story. Editie 21 ligt nu in de winkel of lees je hier verder online via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: eigen foto's